Hur får man en Open-End Car Lease

En öppen-end bil leasing är ett alternativt sätt för dig att köpa en ny bil. Leasing ger normalt lägre månatliga betalningar och en lägre handpenning samt. Men du kommer troligen att ha en stor betalning-och eventuellt andra kostnader-göra slutet till slut betala för bilen. Använd dessa värdefulla tips för att lära sig att få en öppen-end bil leasing. Instruktioner
1

Besök en eller flera bilhandlare för att hitta auto du vill hyra. För att hjälpa dig att besluta om rätt märke och modell för dig, läs bil recensioner, få nya bilar och titta på bilder av fordon.
2

Börja förhandla din bil leasing genom att komma överens om ett fast försäljningspris för exakt bilen du vill.
3

Berätta säljare du vill ha en "open-end" bil leasing. En obestämd leasing är bäst för förare som rack upp en massa miles på sina bilar eftersom det inte finns några körsträcka begränsningar. Vid terminens slut, måste du betala mellanskillnaden mellan den "restvärde" och den "verkliga marknadsvärdet" av fordonet.
4

Få alla detaljer i bilen leasa skriftligen innan du skriver på den streckade linjen. Läs avtalet helt. Ställ frågor om alla delar som inte verkar klart för dig.
5

få kopior av hyresavtalet och alla andra handlingar som du har skrivit.
6

Plocka upp din nya bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76271.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.