Bidrag för polisfordon

miljontals dollar i bevilja pengar avsätts varje år för att finansiera polisens utrustning, utbildning och även K-9 enheter. Dessa bidrag tillåter brottsbekämpande möjligheten att köpa nya bilar, uppgradera äldre modeller och installera tekniken i fordonen. Wal-Mart gemenskapen Grants Program

Wal-Mart gemenskapen Grants Program kommer att matcha några medel poliser upp med ett bidrag. Detta innebär att om din grupp höjer $ 5000 för nya fordon, kunde Wal-Mart tilldela dig ett matchande bidrag för $ 5.000. I genomsnitt ger Wal-Mart 70.000 till 80.000 matchande bidrag per år. Ansökan har öppna tidsfrister betyder en grupp kan ansöka när som helst under året. År 2009 tilldelades programmet $ 61.000.000 i bidrag.

Wal-Mart Foundation

Walmartfoundation.org
Special Program Stöd för nödvändiga Tactical Officer Tillgångar (SPA- NTOA) beviljar

Special Program Assistance bidraget är specifikt att utrusta SWAT team med fordon och utrustning som de kanske inte har medel för att uppnå. För att ansöka om SPA-NTOA bidrag måste det finnas en NTOA team på plats. Detta är en utrustning donation program, inga pengar delas ut. Utrustning och fordon skickas direkt till polishuset.

National Tactical Officers Association (NTOA) katalog

PO Box 797

Doylestown, PA 18901

ntoa.org
Department of Transportation: Border Enforcement Grants Program

The Border Enforcement Grants är för statliga och lokala brottsbekämpande i följande stater, Alaska, Arizona, Kalifornien, Idaho, Maine, Minnesota, Montana, New Mexico, New Hampshire, New York, North Dakota, Texas, Vermont och Washington. Normalt bidraget ger 10.000 till 12.000 bidrag ett år som totalt $ 32.000.000. Bidraget är utformat för att hjälpa polis och brottsbekämpande myndigheterna att utföra sina uppgifter i deras jurisdiktioner. Bidragen är inte begränsade till fordon och kan även användas för utrustning och utbildning.

USA Department of Transportation

1200 New Jersey Ave. SE

Washington, DC 20590

202-366-3771

dot.gov
USDA Arra specialfordon och utrustning Initiative

Offentliga organ såsom kommuner, landsting och andra i landsbygdsområden med städer av 20.000 eller mindre är berättigade till fordon lån och bidrag genom USDA landsbygdsutveckling. Mängden gåvobistånd för projektkostnaderna beror på median hushållsinkomst på serviceområdet och befolkningen i samhället där fordonet är inrymd, liksom tillgången på bidragsmedel. I de flesta fall, projekt som får stöd genom bidrag har en hög prioritet och är högt belånade med andra lån och utmärkelser bidrag. Grant bistånd kan vara tillgängliga för upp till 75 procent av projektets stödberättigande kostnader. Bidragsfinansiering begränsningar baseras på befolkning och inkomst, ekonomisk genomförbarhet, samt tillgången på medel.

USDA landsbygdsutveckling

1400 Independence Avenue SW

Washington, DC 20.250 till 0107

rurdev.usda.gov

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76676.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.