Hur får Nissan återförsäljare att förhandla

Bilhandlare och säljare är notoriskt svåra att hantera. Förhandla det bästa priset på en Nissan återförsäljare är inte annorlunda. Beväpna dig med så mycket information som möjligt för att ta bort kanten ett återförsäljaravtal vill ha på dig. Om du vet exakt vad du vill, vet hur mycket du är villig att betala och sedan gå till en Nissan återförsäljare beredd att förhandla om en längre tid, ökar du avsevärt chanserna att vinna kriget av testamenten och förhandla fram ett fördelaktigt pris . Instruktioner
1

Bestäm vilken typ av bil du vill ha eller behöver innan du går till Nissan återförsäljare. Att inte veta exakt vad du vill gör dig mottaglig för återförsäljaravtalet förslag och känslomässiga överklaganden. Begränsa val och smala i.
2

Ring Nissan återförsäljare i förväg för att få det bästa priset på den modell du vill ha. Denna teknik fungerar inte omedelbart eftersom försäljare vill prata ansikte mot ansikte för att anpassa affären i hopp om att få mer pengar från dig. En over-the-telefon citat minskar interaktionen med återförsäljaravtalet och ökar chansen att förhandla fram ett fördelaktigt pris.
3

bedriva forskning för att fastställa bilens grundpris. Detta är annorlunda än prislappen, som innehåller flera markeringar. Också bestämma vilka funktioner du vill ha och som du inte behöver. Resurser såsom Kelley Blue Book har marknadspriserna för nya och begagnade bilar.
4

Gå ner till återförsäljare beväpnade med din information. Gör det uppenbart att du vet exakt vad du vill och att du har forskat. Alla återförsäljare, inklusive Nissan, är mindre benägna att förhandla med en dåligt informerad person i hopp om att dra nytta av deras okunnighet.
5

Remain patienten hela tiden och vara villiga att gå bort om du inte kan får det pris du önskar. Din tålamod kan överleva motorstopp. Walking away visar din vinst. Båda taktik tvinga förhandlingar till ett bättre pris.
6

Limit ytterligare information lämnas till Nissan återförsäljare. Prata inte om några funktioner som är "måsten" eller hur mycket du vill ha en viss bil. Denna information emboldens bara säljare och kan fördröja förhandlingarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76967.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.