Så att köpa en ny bil på Internet med ett betalkort

Att köpa en ny bil på Internet med ett betalkort kan vara en kamp, ​​eftersom många återförsäljare inte gillar att bearbeta stora kreditkortstransaktioner, eftersom de måste betala en handelsfartyg avgift för att genomföra försäljningen. Men vissa återförsäljare inser att kunniga kunder föredrar att sätta en ny bil på ett betalkort för att få fördelar som bonus pengar tillbaka och ofta miles flyer. Som ett resultat av många handlare mycket tillmötesgående när du arbetar med kunder som vill köpa nya bilar via betalkort. Instruktioner
1

Hitta rätt bil genom att forska tillverkarens webbplatser eller online-tjänster som Autotrader, Ebay och Cars.com. Alternativt kan du besöka återförsäljarna att se och provköra bilarna att begränsa dina val. Även om du besöker ett återförsäljaravtal, du behöver inte känna sig tvungen att köpa från samma återförsäljare.
2

Begär prisuppgifter på nätet. De flesta återförsäljare använder en speciell Internet försäljningschef, som också kan vara chefen för flottan säljavdelning. Deras lön plan sannolikt belönar en hög försäljningsvolym snarare än betydande vinst på varje försäljning. Det bästa sättet att begära prisuppgifter är att använda en sökmotor för att hitta webbplatser av lokala återförsäljare. De flesta återförsäljare har en "Quick Quote" form som kan användas för att begära en offert. Du bör kontakta flera lokala återförsäljare så att du kan jämföra priser för att få det bästa värdet.
3

Jämför prisuppgifter. Som prisuppgifter börjar anlända, skriva ut eller ordna dem i din inkorg. Kontrollera att alla citat är för liknande fordon, och att ingen återförsäljare har försökt att "low-ball" sitt erbjudande genom att citera ett fordon med några alternativ paket.
4

Fråga om kreditkortet. När du bestämma den bästa priserbjudanden på ditt fordon val, kontakta Internet försäljningschef via telefon eller e-post. Många Internet säljspecialister ta telefonsamtal dag och natt, så kontakta dem när du har tid.
5

igenom sina svar. Vissa återförsäljare har en policy kreditkort på plats, begränsar mängden köpare kan sätta på ett betalkort till ett fast belopp i dollar, ofta $ 5.000. Men om man återförsäljare erbjuder att låta dig debitera hela beloppet, låt de andra Internet chefer vet, du kan få återförsäljarna bjuda mot varandra för att förtjäna ditt företag betalkort. Vissa återförsäljare kan ett betalkort som ska användas för hela beloppet, så länge det är i förväg godkännas av ägaren eller ekonomichef.
6

slutföra transaktionen. När du håller på att använda kreditkort, be om en köparens beställning med uppgifter om bilen du tänker köpa. Skriv köparens order och faxa det till generalagenten. Nästa, ring återförsäljare och ge dem dina kreditkortsuppgifter. De kommer att faxa dig ett kvitto på det belopp sätta på betalkort. Du kan nu ordna frakt detaljer med generalagenten eller ordna att hämta upp bilen på en som passar båda parter tid.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76593.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.