Hur man förhandlar priser Car Räntor

Kanske är det dags att handla en ny bil, men du vill inte betala mer än du måste. Förutom kostnaden för själva bilen, du bör också vara berörda med räntan om du planerar att finansiera det. De flesta bilhandlare kommer att ge dig finansiering, och du kan också vända din egen bank eller credit union för ett billån. Båda källorna debiterar mest intresse de kan, så det är upp till dig att förhandla fram de bästa flighterna. Instruktioner
1

Research den genomsnittliga räntan för billån i ditt område. Sedan räkna ut det belopp din handpenning kommer att vara, och avgöra vilken längd du vill ha för ett lån. Stanna först på din bank eller kredit unionen och reda räntan på lånet du ska ansöka om.
2

Förhandla inköpspriset på bilen utan att nämna vare sig handpenning, bilen du skulle vilja byta in, eller att du vill ha ett lån. Bilhandlare är ökända för att bunta dessa element tillsammans, och det kan leda till förvirring. När du är nöjd med priset för den nya bilen, nämna att du har ett inbyte, planerar att göra en handpenning och plan för att ta lån. Förhandla
3

din lån med återförsäljaren. Kom överens om hur mycket du vill finansiera och lånets löptid. Fråga honom om det finns en originering avgift och om ränta på lånet, och om det är ett straff för att betala av lånet i förtid. Om räntan är högre än vad du kan få på din bank eller kredit unionen, fråga honom om han kommer att gå lägre. Den ränta som han citerar första omfattar vanligtvis en god vinst för återförsäljare, och det finns utrymme för förhandlingar. Summan av kardemumman är att återförsäljaren vill sälja dig en bil.
4

tillbaka till din bank eller kredit unionen om dealerns räntan är högre. Var dock medveten om att en bank eller Credit Union lån är i allmänhet svårare att få än en som gjorts av en återförsäljare. Om du har mindre än acceptabel kredit, kan det vara bättre att få lån från en återförsäljare, även om intresset är högre.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76861.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.