Hur får man det bästa erbjudandet på en ny Jeep

Få saker är mer givande än att få en bra affär på ett nytt fordon. Enligt University of California Berkeley International Office, forska eller bli utbildade om allt som krävs för att köpa ett fordon kommer att hjälpa dig att spara mycket pengar. Få det bästa erbjudandet på en ny Jeep är möjligt tack vare de många och rabatter som erbjuds av Jeep återförsäljare. Saker du behöver
vän /familjemedlem
Budget
Pengar
Visa fler instruktioner
1

shoppa runt på olika Jeep återförsäljare för att jämföra priser. Låt varje återförsäljare vet att du kollar flera Jeep återförsäljare, eftersom de kan erbjuda dig ett ännu lägre pris om de vet att de har konkurrens från konkurrerande återförsäljare. Ta med en vän eller familjemedlem längs vem är kunnig om utvärdering och inköp Jeepar.
2

Ställ en strikt budget på vad du är villig att spendera. Om en återförsäljare inte är villiga att möta din budget, gå bort och prova en annan Jeep återförsäljaravtal.
3

Förhandla med säljare och erbjuda ett lägre pris för Jeep. Enligt Philip Reed av Wartburg College Student Life och Pathways Center, när det handlar om vanliga säljare, kommer han eller hon försöker alltid att starta förhandlingarna vid ett högt pris med förväntningen att förhandlas ned.
4

Be för särskilda rabatter eller rabatter. Många Jeep återförsäljare erbjuder särskilda incitament, kundernas ersättningar kontanter, låga alternativ finansiering och rabatter och avdrag till seriösa kunder. Kontrollera med återförsäljare på plats och online på officiell Jeep och Chrysler webbplatser för att avgöra vilka rabatter och incitament för närvarande erbjuds.
5

betala hela kostnaden för Jeep upfront kontant. Enligt University of California Berkeley International Office, kan du ofta få det bästa priset för en ny bil genom att erbjuda att betala hela beloppet i "cash", bankväxel eller resecheckar.
6

Lease Jeep om du inte kan betala i förskott för fordonet. Leasing hjälper lägre månadsbetalning och kan spara en enskild pengar på skatter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76848.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.