Att beställa en ny Ford från fabriken

Så, betalade du ett besök på din lokala Ford-återförsäljare och vill köra iväg i en helt ny Ford bil eller lastbil, men de hade inte exakt vad du vill. Inte oroa sig, inom sex till åtta veckor, kan du få din helt nya Ford med exakt de alternativ du vill, i exakt färgkombinationen, sitter i din uppfart, redo för vaxning varje helg. Allt som krävs är lite forskning, och ett besök på din lokala Ford-återförsäljare för att starta processen. Instruktioner
1

Gå online och bygga och priset din nya Ford. Bygg ut alternativen, färgkombinationer och trim nivå du vill.
2

Kontrollera webbsajter för att se vad det aktuella marknadsvärdet är för fordonet du vill. Var noga med att inkludera alla de alternativ du vill när du tittar upp bilens lokala marknadens prissättning.
3

Besök FordVehicles.com att kontrollera om nuvarande hyresavtal, finansiering eller cash-back erbjuder tillgängliga för den specifika modell du vill beställa.
4

Besök din lokala återförsäljare, samt provkörning och röra själva fordonet du vill. Om du beställer, återförsäljaravtalet förmodligen inte kommer att få precis vad du vill, men se till att köra något som är i närheten av vad du tänker beställa.
5

Förhandla försäljningspriset för din beställda fordon med en säljare. Fråga också om tillgängliga leasing och finansieringsalternativ tillgängliga vid tidpunkten för beställningen.
6

Luta dig tillbaka och vänta på din bil för att komma fram. Den vanliga vända tid för en ordnad Ford fordon är sex till åtta veckor, men denna tidsram varierar beroende på fordonet du beställer och din plats.
7

Köp bilen när den kommer in i återförsäljare. Handlaren är inte skyldig att hålla din beställda bil för dig, och de kommer att sälja den till en annan köpare, om du inte är tillgänglig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76497.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.