Så att köpa en ny bil i dag

Förutom ett hem, är ett nytt bilköp den största som de flesta människor gör. National Automobile Dealers Association säger att ett genomsnittligt pris för en bil i USA är över $ 28.000, så du måste överväga alla aspekter av köpet noga, från att välja en bil som du har råd till en som är både utilitaristiska och tilltalande. Instruktioner
1

Begränsa din lista till de bilar som du vill och har råd. Fråga dina vänner och grannar för sin åsikt, och gå till några bilhandlare för att se vad som finns på deras lott. I många städer finns det många bilhandlare som är grupperade tillsammans som kommer att göra ditt arbete lättare. Du kan också gå online för både handlare och biltillverkare för information. Också börja analysera de många alternativ som finns och välja de som är både nödvändiga och tilltalande.
2

betala kontant för din bil, eller finansiera det. Du kan antingen finansiera din bil direkt med en långivare eller använda finansiering som erbjuds av återförsäljaren. Mycket ofta kommer återförsäljarna markera upp de kurser som erbjuds av långivare, vilket gör det dyrare än om du hade gått till en långivare på egen hand. Om du avser att finansiera bilen, se till att du får en rättvis uppgörelse, eftersom du ska vara fastnat med villkoren under hela lånets löptid. Jämför priser auto lån på webbplatser som Bankrate.com.
3

Var beredd att förhandla om både priset på bilen och finansieringen. Se tillverkarens föreslagna Listpris (MSRP) som utgångspunkt. MSRP ingår återförsäljaravtalet uppdrag och de är villiga att förhandla bort en del av den för att göra en försäljning. Den ränta som du betalar när fordonet finansieras är också förhandlingsbart. Men innan du når scenen, gör dina läxor om vad du ska betala för bilen och dagskursen för ny bil finansiering.
4

Forskning värdet på din gamla bil innan du köper en ny ett. Kelley Blue Book eller Edmunds kan antingen erhållas online eller på ditt bibliotek och de ger en mängd information för att grunda vad du ska få för din gamla bil. Din återförsäljare kan erbjuda ett acceptabelt pris för den som inbyte, men du kan alltid sälja den själv om du tror att du kan få ett bättre pris från en tredje part köpare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76779.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.