Hur man undviker Nya Scams Bilhandlare

Ta emot de flesta klagomål från alla konsumenter industrin under 2009, nya bilhandlare är mogen för bedrägerier. Över 50.000 klagomål har lämnats in mot bilhandlare som året. Bilhandlare har kommit med de mest sensationella idéer för att stjäla pengar från intet ont anande köpare. Branschens förkärlek för bedrägeri är en kunder måste vara medveten om innan du kommer på någon mycket och göra ett köp. Undvika dessa bedrägerier kräver några nära granskning och uppmärksamhet medan shopping för en ny bil. Saker du behöver
Personlig finansiering
Visa fler instruktioner
1

se till att prata med en enda auto professionell på generalagenten. Många återförsäljare shuffle kunder runt för att prata med olika människor, med var och en ger inkonsekventa eller förvirrande information. Detta är oftast ett tecken på en bluff och att något inte står rätt till. Välj en representant och tala med honom endast under hela din vistelse.
2

Vet vilken bil du är intresserad av innan du kommer till partiet. Bilförsäljare är snabba att utnyttja folk osäkra på vad de vill köpa. De kommer att försöka övertala dig att köpa en bil innan du lämnar, lovar "speciella" one-time erbjudanden, on-the-spot leverans och andra söta erbjudanden. Låt dig inte luras eller skrämmas till att köpa en bil om du inte vill. Lämna om dealern inte kan förse dig med den bil du vill ha till ett lämpligt pris.
3

Var försiktig med bilhandlare som annonserar en viss modell i papper med extra tillägg, men har bara basmodellen på tomten. Återförsäljare kommer att ljuga för er att ni såg något annorlunda och att basmodellen tillgängliga är själva en från annonsen. De kommer att försöka övertyga dig om att deras modell är lika bra som någon annan modell när det inte är. Undvika denna bluff genom att helt enkelt gå iväg när du upptäcker det.
4

Undvik säljare som använder sluga one-liners såsom "De webbplatser du får priser från är fel" och "Vad kommer det att ta att du registrerar idag? " Ompröva köper ett fordon från återförsäljare om du hör många one-liners från en säljare. Om den information han ger dig verkar inkonsekvent eller misstänkt, inte köpa en bil.
5

inte teckna några billån på ett återförsäljaravtal. Dessa "lån" är faktiskt kallas Retail Avbetalning köpeavtal i bilindustrin. När du registrerar ett RISC, säljer dealern sedan till en bank eller annan långivare som ett kontrakt uppmärkning. Ibland kommer de även delta i ränta, vilket höjer den effektiva räntan som de tar ut dig och ta mer pengar från din plånbok. Säkra din egen finansiering om återförsäljaren inte kan ge dig en bättre räntan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76873.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.