Att beställa en ny bil

Om du inte kan hitta den perfekta bilen på återförsäljarens mycket, har du möjlighet att beställa en ny bil från generalagenten. Du kan få alternativ, färgkombination och prissättning du vill ha för det pris du vill. Det är en enkel process, men det kommer att ta tid, upp till 12 veckor, beroende på tillverkare. Instruktioner
Så här beställer du din perfekta New Car
1

Besök din lokala återförsäljare och gå över alla färger och alternativ som finns på den modell du vill ha. Bestäm om vissa alternativ du gillar är fristående alternativ eller om de bara kommer i ett paket. Du kanske måste få ett komplett paket för att få bara ett alternativ som du verkligen vill ha. Ta Xenon strålkastare som ett exempel på en 2010 Audi A4. De är bara tillgängliga om du köper Premium Plus paket. Detta paket kommer ensamt att lägga $ 4.000 till priset på bilen, så se till att du verkligen vill ha dessa tjusiga lampor eller annat alternativ om du köper ett annat bilmärke.
2

Ta reda på tillverkarens föreslagna priset (MSRP) och faktura prissättning av fordon du vill beställa. Bara för att du beställer din nya bil betyder inte att du inte kan förhandla om bilens försäljningspris.
3

Kontrollera om en Lease Protection Plan eller betygssätt Protection Plan från återförsäljaren om du är planerar leasing eller finansiering av din nya bil. Vissa banker kommer att tillåta dig att använda deras aktuella specialerbjudanden även om du beställer en bil för ett framtida datum.
4

Luta dig tillbaka och vänta på din nya bil för att komma fram. Återigen, kan det ta upp till 12 veckor för dig bilen som ska byggas och skickas från fabrik beroende på märke och modell du beställer. Försök att vidta åtgärder för att se till att du har ett transportmedel medan du väntar på din nya bil för att komma fram.
5

Var redo att plocka upp din nya bil när den anländer. Om du är bortrest eller inte har råd att betala för bilen när den anländer, kan du förlora din beställning. Handlaren har ingen skyldighet att hålla fordonet för dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76479.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.