Club Car Motorspecifikationer

Grundades 1958, är Club Car är en ledande tillverkare av elektriska och kompakta fordon, tillhandahåller fordon för personligt bruk och för den gästfrihet, jordbruks-, fritids-och industriella marknader. Club Car säljer olika modeller, med flera olika motortyper i sina personliga och kommersiella linjer. DS Player Motorspecifikationer

DS Player är ett klassiskt Club Car som väckte många nya innovationer till den kompakta-fordonsindustrin. DS platserna två och är för närvarande tillgänglig med antingen en elektrisk eller en gasdriven motor. Den elektriska motorn har 3,2 hästkrafter vid 2.400 rpm (kontinuerlig) eller upp till 10 hästkrafter vid 1.125 rpm (intermittent). Den körs på sex 8-volts batterier och har en automatisk 48-volts DC 17-amp laddare. Den overhead-ventil Kawasaki fyra-cykel, encylindrig, luftkyld och trycksmörjs gasmotor är 286 kubikcentimeter, med en spin-on oljefilter. Den har 9,5 hästkrafter vid 3.600 rpm, och ett 12-volts batteri.
Street-Legal lågvarviga Fordon Till Salu

Village LSV serien av fordon är street legal. De körs på en elektrisk 48-volts DC-motor med 5 hästkrafter, kontinuerlig, och upp till 14 hästkrafter vid intervall, med en reducerad hastighet bakåt. The Village LSV använder sex 8-volts batterier och och har en 350-amp ombordladdare.
Club Car Utility Vehicles

Club Car linje av Nya fordon presenterar 4X4 Caryall 295, som kommer med en egenutvecklad IntelliTrak All-Wheel Drive System. Den Caryall 295 är en högpresterande utility vehicle tillgänglig med antingen en gas eller dieselmotor. Gasen versionen har en industri-grade 675-cc luftkyld Kawasaki fyrtaktsmotor overhead-ventils motor med dubbla cylindrar. Det erbjuder 23 hästkrafter, och kommer med en transitorized magneto tändning och ett 12-volts elsystem. Den har ett maximalt vridmoment på 39,8 foot-pounds. Dieselmotorn är en vätskekyld 719-cc Kubota D722 med tre cylindrar. Det är en 20 hk motor med kompressionständning och en 12-volts elsystem. Den har ett maximalt vridmoment av 33 foot-pounds.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76892.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.