Hur man registrerar en ny bil Du har precis köpt i Jacksonville, Florida

Jacksonville, Florida, genomkorsas av två stora motorvägar, Interstate 95 och Interstate 10. Ligger där St Johns River möter Atlanten, trafikmönster i området är ofta intensiv. För försäkringar samt för att undvika en biljett, se till att registrera alla nya fordon som du köper i Jacksonville så snart som möjligt för att uppfylla statens Institutionen för motorfordon krav. Om du är i en olycka eller ombedd att visa din nuvarande registrering som en del av en rutinmässig trafik stopp, är det till din fördel att få din registrering material upp-to-date. Instruktioner
1

Fråga återförsäljaren eller person som sålde du bilen för att fylla ut och ge dig en kopia av köpebrevet och även ett intyg om titeln som visar att fordonet är signerad över till dig . Du behöver dessa dokument för att ansöka om en ny titel i ditt namn. Vissa återförsäljare eller säljare bil kan följa med dig till närmaste skatteindrivare /title kontor för att göra titeln överföringen på plats. Andra kan helt enkelt vända den gamla titeln över till dig, i vilket fall du behöver ha ramnumret kontrolleras för att se till att du har köpt en laglig bil.
2

Verifiera din chassinumret om du inte köpa din nya bil i Jacksonville från en återförsäljare som tillhandahöll denna tjänst. Du kan göra detta online genom att sätta ditt VIN till Vehicle Information Check sidan tillhandahålls på webbplatsen för Florida Department of Highway Safety och motorfordon (se länk i Resources). Skriv ut kontrollen som din chassinumret passar bilen du köpt och skicka den till DMV-Neil Kirkman Building, 2900 Apalachee Parkway, Tallahassee, FL 32.399 till 0500, tillsammans med din ansökan om ett intyg om titel samt försäljning skatt på bilen och en engångsavgift ny registreringsavgift.
3

vänta på att få din nya titel. Under tiden, använd den tillfälliga 30-dagars taggen från återförsäljare eller person som sålde du bilen. Eftersom Florida taggar är inte överlåtas, måste du visa denna tillfälliga tagg medan du väntar på att få din titel, försäkringsbevis kort och andra handlingar som krävs för att registrera din nya bil.
4

Gå till en av de nio Jacksonville-området Motor Vehicle Service kontor (se lista över platser i Referenser /resurser) med en kopia av din bil titel, eller dina papper lån om du inte äger bilen ren, liksom ditt försäkringsbevis och hemvist. Om du inte har någon av de nya Florida licenser, tänk på att du måste bevisa medborgarskap samt uppehållstillstånd. Du får registreringspapper samt en metall registreringsskylt med en registrering dekal för innevarande år. Detta ersätter de tillfälliga taggar du fick när du köpte bilen.
5

Installera din nya Florida /Duval County registreringsskylt på din nya bil. Håll din nya bilens registreringsnummer samt ditt körkort och ditt försäkringsbevis med dig eller i din bil hela tiden. Du är skyldig att producera alla tre på begäran av brottsbekämpningen, särskilt när du dras över eller inblandad i en olycka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76932.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.