Vad betyder Hybrid Mean på en bil?

Många av de nyaste bilarna att stämplas som en "hybrid" bil. Om du är osäker på vad en hybrid medel eller fördelar som kommer med då du behöver bara titta på fakta för att få en bättre förståelse för vad du får in. De flesta hybrider är värt värdet, men vissa bara använda namnet för en fördel. Definition

Termen hybrid: användning av två motorer i bilen. Den första motorn är en gasdriven motor och den andra är en elektrisk motor.
Funktion

gasmotor används för att ladda den elektriska motorn och batteriet förpackningar förvaras i bakluckan på bilen. Detta innebär att bilen aldrig behöver vara inkopplad
Fördelar

Med hjälp av den elektriska motorn, många hybridbilar spara pengar på bensin eftersom de presterar bättre. Vissa bilar har över 50 miles per gallon i genomsnitt.
Överväganden

Några hybridbilar enbart den elektriska motorn för att öka hastighet och prestanda. Detta ger inte verklig nytta och du kan få bättre körsträcka från vanliga bensinbilar.
Plug-In Hybrid

Nyare hybrider kallas plug-in-hybrider eftersom tillsammans med gasmotor, kan de vara inkopplad när den inte används. Detta kommer att skära ner på gas och föroreningar i miljön.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76355.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.