Hur man förhandla om priset på en ny bil från en återförsäljare

Beslutet att köpa en ny bil bör inte göras lättvindigt. Oavsett vad märke och modell du väljer, är den nya bilen kommer att vara en betydande investering. När du hittar den återförsäljare du vill köpa från och den nya bilen som du vill köpa, är nästa steg att förhandla om priset på fordonet. Såvida återförsäljaravtalet specifikt annonserar som en no-pruta återförsäljare, kan du förhandla ofta att få ett bättre pris. Instruktioner
1

Räkna ut vad bilen du förhandlar om är faktiskt värt. Du kan kontrollera nya bilpriser på Internet, såsom Edmunds.com eller Kelley Blue Book, eller så kan du kolla på tillverkarens webbplats.
2

Förhandla ansikte mot ansikte. Så länge du är självsäker och kunnig, kommer ett ansikte mot ansikte förhandlingar visar det återförsäljaravtal som du menar allvar med det pris du vill ha och att du har gjort dina läxor.
3

Stick till ditt pris. Om bilen är värd flera tusen dollar mindre än det verkliga värdet, låt återförsäljaravtalet vet vad du vill betala. Ta inte ut din högsta pris direkt. Ge dem utrymme att förhandla.
4

Förbered dig på att gå ut och menar det. En säljare på ett återförsäljaravtal kommer att kunna berätta om du kommer verkligen gå ut eller om du bluffar. Får inte ditt hjärta inställt på en bil. Vara beredda att gå bort utan att det pris du vill.
5

Snacka om finansieringsvillkor utöver den totala kostnaden för bilen. Finansieringsvillkor inkluderar längden på lånet, månatliga betalningar och ränta. Ändra dessa belopp kommer att förändra det totala priset på bilen. Om möjligt, få en finansiering citat från några lokala banker eller finansinstitut. Om du kan hitta bättre villkor än generalagenten erbjuder, då du kommer att ha mer förhandlingsposition.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76839.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.