Ny bil Köpa Strategier

Att köpa en ny bil kan vara både en spännande och stressig tid. Bestämma vilken typ av bil är rätt för dina behov och få ett bra pris på bilen av dina drömmar kan vara en ganska svår uppgift, men definitivt en uppnåelig på - om du tar dig tid och gå till väga på rätt sätt. Forskning Models

Tänk på vad du letar efter i en bil och sedan forskning olika bilmodeller som uppfyller detta kriterium. Vare sig du letar efter en bil med hög säkerhet betyg, en som kan hålla din familj av åtta, eller en bil som får höga gas körsträcka, desto mer forskning du gör i olika modeller, desto mindre troligt att du kommer att vara att göra en köpa och sedan inser att det inte riktigt din drömbil. När du hittar en bil du är intresserad av, söka på nätet för konsumenter rating information om bilen och att lära sig om eventuella problem som andra som har köpt bilen har stött på.
Få lånelöfte finansiering

flesta bilhandlare erbjuder på mycket finansiering för sina fordon. Om du inte har perfekt kredit, slutar de flesta på mycket finansiering upp att vara en bra affär för bilfirma och en mycket dålig affär för den person som gör inköp. Kontrollera med din lokala bank eller kredit unionen att se om de kan i förväg godkänna dig för ett lån. Ett lånelöfte bil lån från din bank kommer typiskt att ha en lägre ränta än ett lån du kan få på mycket, och att vara lånelöfte ger dig en uppfattning om hur mycket pengar du har att spendera på en bil när du startar shoppa.
Jämför priser

köper aldrig en bil som du ser på mycket utan att först titta runt på andra återförsäljare för ett bättre pris. Chansen finns det finns flera bilar till salu i ditt område som är exceptionellt liknande. Om du hittar en liknande bil du vill på ett annat parti, nämna det till både återförsäljare och se om man kan erbjuda dig ett bättre pris på fordonet. Internet kan också vara ett användbart verktyg för att bestämma vad ett "rimligt" pris för ett visst fordon kan vara.
Think On It

aldrig köpa en bil med samma dag du ser det på tomten. En bilhandlare är intresserad av en sak: att sälja dig en bil. De flesta bilhandlare kommer att säga och göra vad som helst när du är på sin lott att se till att du lämnar samma dag kör en av sina bilar. Även om återförsäljaren hävdar flera andra människor funderar på att köpa bilen den dagen så väl, är chansen att de inte är, och bilen kommer att vara där på morgonen. Om en återförsäljare erbjuder dig ett pris och säger att det är för "fika" de också kommer högst sannolikt kunna erbjuda dig exakt samma pris nästa dag. Promenad utanför partiet att första dagen kan ge dig tid att leta efter någon annan jämförbar (och möjligen billigare) bilar på andra återförsäljare, och kan låta dig göra en lite forskning för att se till att bilen du tittar på är i själva verket bil du vill köpa.
butiken i slutet av månaden

Handla för din bil i slutet av månaden för att få det bästa erbjudandet. De flesta bilhandlare har månatliga kvoter för mängden bilar som de behöver för att sälja varje månad. Om det är i slutet av månaden och en bilfirma har inte gjort sitt nummer, kommer de att vara mer än sannolikt vara mer benägna att ge dig ett specialerbjudande för att få bilen utanför partiet.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76445.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.