Hur att förhandla med återförsäljare

framgångsrikt förhandla med ett återförsäljaravtal kan spara dig tusentals dollar på din nästa nya eller begagnade fordon. Slutföra några preliminära forskning innan du kontaktar eller besöker ett återförsäljaravtal kan hjälpa till att sätta bollen i domstol under förhandlingarna. Innan du besöker en bilhandlare bör du känna de modeller du funderar, nödvändiga alternativ och det högsta belopp du wiling att betala. Att veta denna information kan hjälpa dig att förhandla fram ett bra pris och, i sin tur, en lägre månadsbetalning på din nästa bil. Instruktioner
1

Kontakta en återförsäljare. När du bestämmer de fordon du söker och beräkna ett riktpris i förhållande till återförsäljarens fakturabeloppet (dvs. det belopp generalagenten betalar för bilen), kan du kontakta en återförsäljare. Fakturan priset kan beräknas med hjälp av den nya informationen bil prissättning finns på Edmunds.com (se länk i Resources). Edmunds erbjuder också sant marknadsvärdena som ungefärliga betalkurser på nya bilar i ditt område. Medan många möjligheter först kontakta återförsäljare via Internet, kan ringa eller besöka en återförsäljare och be att få tala med säljchefen också vara värdefullt om du behöver för att slutföra en provkörning.
2

granska deras första erbjudande . Efter att ha avslutat en provkörning, är det dags att prata siffror med säljare. Om du kontaktade återförsäljare via Internet, kan Internet försäljningschef har redan gett viss upfront prissättning, och du har förmodligen frågat några frågor om den inledande citatet. Men du får återförsäljaravtalet första citat, granska det noga. Se till att citatet inte påtar anställd prissättning om du inte är berättigad. Fråga återförsäljare för en specificerad uppdelning av fordonets pris, inklusive före skatt försäljningspriset, dokumentation avgift, registreringsavgift och skatter. Detta gör att du kan jämföra före skatt försäljningspriset med ditt riktpris, vilket skall sättas på eller nära fakturan priset. Om deras erbjudande är rättvist och faller inom ditt område, driva med pappersarbete.
3

göra en utbildad motförslag. Om erbjudandet är mer än du är villig att betala, göra ett smart motförslag. Detta skulle vara en bra tid att göra en pre-skatt erbjudande som är vid eller nära fakturan priset. Den säljare kan försöka att "bump" att du godkänner ett högre belopp, men bara säga nej. Efter några misslyckade försök, kommer säljaren att gå tillbaka till sin chef med ditt erbjudande.
4

fortsätta förhandla. När förhandlingarna börjar på allvar, kan du spendera mer tid ensam i försäljningskontor än vad du gör med säljare. Hon kanske måste tala med sin chef vid flera tillfällen. Du kan utnyttja detta slöseri med tid att öka takten i förhandlingarna. Låt säljare vet att du bara har 30 minuter för att komma överens om priset, eller du kommer att lämna generalagenten. Detta borde få dig ett ärligt svar snabbare.
5

Stäng affären. Om du kan nå en överenskommelse med återförsäljaravtalet, underteckna förhandla kalkylbladet och slutföra din titel och finansiering pappersarbete, om tillämpligt. Om en återförsäljare inte är villig att erbjuda ditt riktpris, kontakta fler lokala återförsäljare för att se om de kommer att acceptera ditt erbjudande. När du får en mätare för marknadsvillkor, kan du behöva justera ditt erbjudande uppåt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76550.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.