Bilar: Lease Vs. Inköp

Om att hyra eller köpa en bil är ett personligt beslut. Det finns många faktorer att tänka på, och de kan få mäktiga förvirrande. För-och nackdelar med leasing eller köpa en bil är många, och de intrikata detaljerna kan göra någons ögon tappar fokus. Det finns också missuppfattningar inom bilindustrin som kan gunga en naiv konsument i fel riktning, så att veta vad du vill och behöver och bli utbildade bör styra dig till den rätta vägen. Fördelar

Leasing en bil har lägre out-of-pocket-och underhållskostnader, och vissa leasingavtal erbjuder ned-betalningsalternativ. Månatliga betalningar är lägre än att köpa, och konsumenterna kan njuta av en ny bil med några år. Vissa hyr även erbjuda GAP försäkring, medan nya billån inte. Att köpa en bil erbjuder stolthet ägande efter lånet betalas av. Ägaren är inte låst till att hålla den och kan sälja den när som helst. Ägaren kan sätta så många miles på bilen som han vill, och försäkringspremier är billigare.
Överväganden

En konsument hyr en hyrd bil och har bil betalningar tills hyresavtalet löper ut. Körsträcka är begränsad, och extra avgifter tillkommer om föraren går över gränsen. Vissa leasingavtal please om avgifter för slitage och uppsägning avgifter tillämpas om ett hyresavtal avslutas innan det upphör att gälla. Försäkringspremierna är också högre. Att köpa en bil innebär högre månatliga betalningar. Nya bilar depreciera och betalningar lån som görs i början av lånet går mot intresse snarare än huvudman, och vissa konsumenter befinner sig på grund av mer på bilen än det är värt.
Options

p Det finns två typer av leasingavtal: slutna och öppna slut. I slutna hyresavtal, kan en konsument lämna över bilen till leasingföretaget i slutet av hyresperioden. I open-end-leasing, kan en konsument förvärvar lån betalningar i slutet av hyresavtalet för värdet av bilen som är kvar och så småningom äger den. Open-end leasing är vanligtvis används av affärsmän som använder sina bilar mycket och som avdrag bil kostnader på sina skattedeklarationer. Nya billån finansieringsalternativ kan förhandlas via en återförsäljare eller med en extern bank eller kredit unionen. Kostnader

första månadens betalning, en deposition, en valfri
handpenning, och registrering och tillhörande avgifter betalas vid en bil kontraktet undertecknas. En handpenning, skatter, registrering och tillhörande avgifter betalas vid en ny bil köps och ett lån mot säkerhet. Månatliga lån betalningar när man köper en bil inkluderar ränta under lånets löptid.
Missuppfattningar

Vanliga missuppfattningar kan leda människor att göra outbildade beslut om huruvida att hyra eller köpa en bil. Till exempel kan en konsument sätta hög körsträcka på en hyrd bil, och han behöver inte äga ett företag att hyra en bil. Att köpa en ny bil innebär inte en konsument måste också köpa en förlängd garanti, väg fara försäkring och inredning och underrede skydd även om återförsäljaren insisterar på det. Det är inte nödvändigtvis dyrare att finansiera en bil genom en återförsäljare än från en privat bank.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76434.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.