Hur att förhandla med bilhandlare för att få det bästa erbjudandet på en ny bil

Förhandla ett pris med bilhandlare är, för det mesta, en utmaning för alla individer. Bilhandlare brukar ordna sina priser för att förvirra konsumenterna. Men genom att förhandla med återförsäljare, kan konsumenterna spara hundratals, kanske tusentals dollar på en ny bil. Instruktioner
1 p Det finns två priser på dekalen på bilen. En är det tillverkarens föreslagna priset (MSRP) och den andra är den återförsäljaren Faktura Pris. Försök att förhandla ner från MSRP så nära återförsäljaren Faktura Pris som möjligt.
2

När du har förhandlat bilen ner priset, nästa reda återförsäljare incitament. Finns det några specialerbjudanden på räntesatser, pengar tillbaka, etc.
3

Se till att du reda på om alternativen, säkerhetsutrustning och speciellt "dealer extras". Dealer extramaterial kommer att göra absolut ingenting för dig förutom att kosta dig mer pengar. Dealer extras brukar undercoating, rostskydd, förlängda garantier och tyg skydd. Inte samtycker till dessa tillägg.
4

Slutligen nämner aldrig att du har ett inbyte bil tills du har kommit överens om ett pris med bilhandlare. Den viktigaste faktorn här är att veta vad din inbyte är värd. Den bästa hemsidan jag kan nämna är www.kbb.com. Kelley Blue Book är en stor webbplats för att ta reda på vad din nuvarande bil är värd, oavsett om du säljer den privat eller till en återförsäljare.
5 p Det är viktigt att gå in i bilfirma med tillförsikt. Låt inte bilhandlare ser att du är nervös eller osäker på dig själv. Du vill gå ut att veta att du bara fick en hel del på en ny bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76388.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.