Bilhandlare Key Etikett

bilhandlare har ett rykte om att ibland använda skrupelfria taktik för att avsluta en försäljning. Ett av de sätt på vilket de gör detta är relaterat till en kunds bilnycklar. En ärlig återförsäljare kommer att använda rätt nyckel etikett vid hantering nycklar för att bedöma ett inbyte. Bad nyckeln etikett är en varningssignal om att andra knep kan vara på gång. Syfte

En bilhandlare kommer att begära en kunds nycklar när den behöver för att bedöma hans bil för den potentiella andrahandsvärde. Detta gör att bedömare att utvärdera bilen medan kunden och försäljaren ser på nya fordon. Kunden ska veta hur mycket dealern kommer att erbjuda för hans handels-in om han bestämmer sig för att köpa en bil. Rätt etikett dikterar att hans nycklar återlämnas omedelbart så att han kan lämna återförsäljaravtalet när han väljer.
Problem

Vissa återförsäljare använder sin besittning av kundens nycklar som ett sätt att hålla henne från att lämna om förhandlingarna om en ny bil stall. Hon kommer att be om nycklarna, och säljare eller chef kommer att hävda att de inte kan hittas. Detta ger någon från generalagenten en chans att tillämpa mer säljtryck medan hon väntar på hennes nycklar som ska lokaliseras. Den säljare och chef kommer att ta så mycket tid som de vill eftersom de faktiskt har nycklarna helt enkelt kört fast.
Överväganden

Dålig bilhandlare nyckel etikett är irriterande på egen hand, men det kan också vara ett tecken generalagenten bedriver andra skrupelfria åtgärder. Fråga dig själv om du verkligen vill arbeta med ett företag som spelar "borttappad nyckel" spelet om säljaren försöker övertala dig att inte lämna. Det finns oftast gott om återförsäljare för något särskilt märke. Håll fast, gå ut och hitta en plats som behandlar sina kunder på en upfront sätt.
Förebyggande /Lösning

förhindra brott bilhandlare i nyckeln etikett genom att förhandla med inbyte affären efter köpet förhandlingarna har slutförts. Cars.com förklarar du oftast kommer att få en bättre affär om du håller de två transaktionerna helt separat. Om du är bil shopping och försäljaren frågar om du planerar att byta in din nuvarande bil, helt enkelt svara, "Jag har inte bestämt mig än." Du kommer inte att tillfrågas om dina nycklar, och du kan fokusera enbart på prisförhandlingar. Ge inte hela din nyckelring till någon på generalagenten
Varning

. De flesta människor bär sina hus nycklar på samma ring. En samvetslös person kunde göra en kopia och skicka det tillsammans med någon som kommer burglarize dig senare. Dealern kommer att få din adress på pappersarbete om du köper ett fordon eller fylla något annat ut, vilket gör det lätt att matcha nyckeln med ditt hem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76598.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.