Viktiga aspekter att välja en ny bil

Att köpa en ny bil är en av de dyraste inköpen flesta människor gör. Ökande kostnader i kombination med ett ökat behov av att pendla göra att välja rätt fordon viktiga. Du måste räkna ut hur mycket du kan spendera, vad du behöver för att använda din bil för och vilka funktioner som är nödvändiga. Då bör du forskning för att bestämma vad du vill, hur mycket du ska betala och vilka framtida resurser kommer att finnas tillgängligt innan du besöker ett återförsäljaravtal. Kostnader
p Det är viktigt att veta hur mycket du kan spendera innan du börjar titta på bilar. Om du blir förälskad i en bil du inte har råd, kan du bli besviken på de som du har råd. Börja med det belopp du kan betala, subtrahera kostnader för försäkring, titel, registrering, underhåll och finansiering avgifter, samt forskning nya bilar i denna prisklass. Leta efter bilmodeller som du kan få reservdelar och service för behov. Det kan vara dyrt eller svårt att hitta reservdelar och tjänster för många exotiska, dyrare eller utgångna modeller. När du har gjort alla dina forskning och minskat ner dina val, kolla tillverkarnas webbplatser för kampanjer såsom rabatter, bonusar kontanter, låga finansiella och rabatter som kan sänka priset på din bil. Besök återförsäljare med en fast siffra i åtanke.
Needs

Att välja en ny bil, måste du räkna ut vad du behöver för att använda din bil. Om du har en stor familj, bär mycket last eller behöver transportera stora objekt, behöver du en större bil. Kraftfulla motorer behövs för att bogsera eller haul föremål. Förare som reser på grusvägar och över terräng med djup snö eller lera behöver fyra-hjulsdrivna sändningar. Bilar med bra gas körsträcka är nödvändiga för regelbundna långa pendlar, om du kan köra en pinne skift, kommer en bil med vanlig växellåda få bättre gas körsträcka än en med automatlåda. Avancerade säkerhetsfunktioner är viktiga för många familjer med barn och de som har drabbats av allvarliga olyckor. National Highway Safety Administration rapporterar resultat krocktest och betyg på nya bilar till konsumenter tidskrifter, tidningar, nyhetsprogram och webbplatser så att du kan jämföra säkerheten hos nya bilmodeller.
Funktioner

Forskning tillförlitlighet bilar du funderar. Problem visar ofta upp i modellerna det första året de släpps. Ingenjörer och tekniker har möjlighet att justera dem i tid för nästa års release, så du är bättre att vänta. Välj en kropp och en inredningsstil som fungerar för dig. Medan du kanske gillar hur en sportig tvådörrars ser, hittar du de är inte bekvämt för dragande runt små barn, särskilt när barnen är fortfarande i bilsäten. Ta reda på vilka funktioner som kommer som standard med bilen och vad som du måste betala extra för. Garantier för nya bilar varierar från ett treårigt, 36.000 mil garanti på sex år, 100.000 mil garanti, och utökade garantier kan köpas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76780.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.