Hur att utvärdera nya bilar

Shopping för en ny bil är en spännande tid och en fylld med hundratals val - vilket gör att beslut fattas om en bil är svårt och komplicerat. När du har minskat ner fältet till en specifik bil, lastbil eller SUV, kan några steg hjälpa dig att utvärdera din modell av val för att se om det verkligen den rätta för dig. Instruktioner
1

Undersök bilen personligen. Ta reda på om den totala storleken och stilen på bilen är tilltalande för dig. Se om förarsätet passar din kropp på ett sätt som är bekvämt och om baksätet ger dina passagerare tillräckligt med benutrymme. Notera hur lätt det är att platta baksätet när du behöver mer lastutrymme.
2

Ta en provkörning. Lyssna för vägbuller och se om bilen ger en mjuk gång. Testa bilens acceleration, bromsning och hantering av resurser. Observera att kontrollerna för stereo, taklucka och luftkonditionering är bekvämt beläget och lätt att använda.
3

Betrakta en längre testperiod. Ibland din information samlas under en provkörning kan hindras av en pratsam säljare eller din egen upphetsning om bilen. Fråga återförsäljaren om du kan hålla bilen över natten så att du kan få in mer körtid, eller se om en lokal biluthyrningsfirman erbjuder den modell du funderar.
4

Review betyg. Den ideella Insurance Institute for Highway Safety har betyg krocktest för specifika modeller på sin hemsida, och du kommer också hitta dem på den amerikanska regeringens Safercar.gov. JD Power and Associates ger också betyg fordon pålitlighet.
5

Prata med andra ägare. Fråga vänner, arbetskamrater eller familjemedlemmar som har samma märke eller modell om sina fordon upplevelser. Om du ser någon i en parkeringsplats med den exakta bilen du funderar på, be dem för-och nackdelar av fordonet.
6

Läs professionella recensioner. Motor Trend, Car and Driver och Automobile Magazine publicerar första person räkenskaperna för nya enheter biltest. Överväga för-och nackdelar som nämns av dessa författare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76626.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.