Hur du köper Cars Partihandel

En sak många bilköpare inte vet är att en återförsäljare är faktiskt en mellanhand mellan dig och en grossist. Återförsäljare köpa bilar på auktioner och sedan höja priset. Om du letar efter ett sätt att köpa en bil billigt, köpa i grossistledet auktion är ett bra alternativ. Instruktioner
1

Look för listor för offentliga grossister auktioner. En offentlig auktion kommer inte att ha de lägre priserna på en återförsäljare auktion. Däremot behöver du inte skaffa en återförsäljares tillstånd att delta i en offentlig auktion. Dessa brukar annonseras i tidningar och på Internet långt i förväg för att få publicitet. Skaffa en återförsäljare licens om du är övertygad om att du hellre skulle gå
2

en återförsäljare " , s grossist auktion. Det finns en hel del pappersarbete inblandade. Men traditionellt återförsäljaren auktioner erbjuder lägre priser. Kontakta din lokala DMV för korrekta former.
3

Konsultera en utomstående informationskälla för att avgöra vad ett verkligt marknadsvärde är för en specifik bil och hur det kommer att passa in i din budget. Kelly Blue Book är en traditionell resurs för denna information, som är Edmunds (se Resources nedan). Dessa tjänster krisar bilar per år, modell, fabrikat och alternativ och ge dig ett pris baserat på villkor.
4

Inspektera bilen du tänker bjuda på ordentligt. Du kommer inte att tillåtas att provköra en bil på en auktion, så det är viktigt att undersöka bilens skick att avgöra vad värdet på bilen kommer att bli. Få VIN-nummer om du kan och kör en Carfax sökning på fordonet (se Resurser). Detta kommer åtminstone visa bilens ägare historia.
5

Register för budgivning om auktionen du deltar kräver det. Detta kan betyda att du kommer att betala en avgift och fylla i papper för att få en budgivning nummer och en paddel. Dock kommer mer lågmälda auktioner använda helt enkelt hand-raising metod för budgivning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76315.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.