Hur du väljer en lastbil för en Camper

Lika viktigt som beslutar om vilken husbil som är rätt för dig är att plocka vilken truck som är rätt för din husbil. Den goda nyheten är att det finns en mängd olika lastbil märken och typer som kan tillräckligt bogsera flesta campare. Dock lämnar olika alternativ på marknaden en hel del av beslutsfattandet upp till dig. En sund truck-inköpsstrategi kommer faktor i inte bara kraven i din husbil, men också dina preferenser när en bilist. Instruktioner
1

Bestäm ditt varumärke och storlek på lastbilen. Välj en av de sex stora märken och modeller av lastbilar på marknaden som kan bogsera campare. Stick med lastbil storlekar halvt ton och däröver, medan många mindre lastbilar kan dra en husbil, är större fordon byggda med bogsering i åtanke. Betrakta en trekvarts ton eller en tons lastbil för att stanna på den säkra sidan, halv-tons lastbilar kan bogsera tända campare väl, men en större lastbil kan behövas för större, tyngre campare
2

. Välj en lastbil baserat på din husbil behov. Fråga dig själv om du kommer att behöva två-eller fyrhjulsdrift eller om din husbil är konstruerad för att dras av en kort säng eller långa säng lastbil. Bestäm om du ska ta din husbil off-road. Om så är fallet, är en fyra gånger fyra lastbil bättre än en fyra-av-två lastbil.
3

Bedöma. Bestäm om du vill ha en diesel-bara lastbil. En gasdriven lastbil kommer att bogsera en husbil samt en diesel, men diesel är dyrare. En dieseldriven lastbil emellertid också har ett högre andrahandsvärde. Väg din lastbil varumärke och alternativet Inställningar mot kostnaden av lastbilen hos återförsäljarna. Skaffa uppskattningar för en mängd lastbilar som faller inom dina kriterier, factoring i det ursprungliga prislappen, bränslekostnader och andrahandsvärde.
4

besluta om lastbilshytt. Bedöma fördelarna och nackdelarna med en vanlig cab kontra en förlängd hytt. Regelbundna hytterna är billigare och lättare, men kan ha begränsad sikt vid bogsering några campare. Förlängda hytter har ökat synligheten, men är också tyngre och har sämre bränsleekonomi.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76905.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.