Tips om att köpa en ny bil

Att köpa en ny bil kan vara knepigt. Återförsäljare kommer att göra något för att se till att du betalar det högsta priset för återförsäljare att öka sina vinster. Det är ditt ansvar att känna till metoder för att säkerställa att du får det lägsta priset. Det finns försiktighetsåtgärder man kan vidta för att göra din nya bil köpupplevelsen en bra. Förhandlingar

När du letar efter en ny bil, vet vilket pris du har råd. Håll dig inom ranfe du ställer. Ta reda på priset återförsäljaren fakturan. När erbjuda ett pris för en ny bil, vill du komma så nära fakturan priset som du kan. Det är inte ovanligt att en återförsäljare för att markera en bil upp flera tusen dollar över fakturan. Ditt mål är att komma så nära den verkliga kostnaden. Pruta kostnaden så att du undviker overpaying.
Incitament och rabatter
p Det finns två tider på året som är bra att köpa en bil. Slutet av året försäljning i december, när handlarna försöker bli av med sina lager och juli med oktober då de nya årsmodeller kommer. Återförsäljare brukar erbjuda rabatter och incitament för att få dig att köpa en bil. Kombinera detta kommer fakturan pris och du kan få en djup rabatt. Nyligen Dodge erbjuds en Köp 1 lastbil och få en gratis incitament att flytta sina fordon.
Competition

Shoppa runt på internet. Många återförsäljare har hemsidor där de kommer att erbjuda unadvertised specialerbjudanden. Du kan handla på nätet och titta på många olika återförsäljare snabbt och ta reda på vem som erbjuder unadvertised specialerbjudanden. Varje återförsäljare kommer förmodligen citera ett annat pris så det är en bra idé att åka runt och jämföra priser. Låt återförsäljarna vet att du har noterat ett lägre pris någon annanstans och så att de kan övertalas att slå priset.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76381.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.