Checklista för att hitta rätt New Car

Ditt val av en ny bil är ett beslut som kommer att påverka ditt liv i många år framöver. Om du gör rätt val, kan din nya bil hålla dig för minst ett decennium, och kan även bli en hand-me-down för växande barn. Det finns dock ett antal faktorer som du bör kolla innan du bestämmer dig rätt ny bil för dig. Säkerhetsfunktioner
Olyckor händer till de bästa förarna, men säkerhetsfunktioner kan hjälpa dig att överleva dem.

Ett sorgligt faktum körning är att olyckor inträffar, även de bästa förarna. Medan ingen bil är 100-procent säker i händelse av en olycka, kan vissa märken och modeller ger dig bättre skydd vid en kollision. Bilar erbjuder en mängd olika säkerhetsfunktioner, från krockkuddar till låsningsfria bromsar särskilt utformade ramar som kan absorbera stötar. Vissa bilar har extra funktioner såsom inbyggd global positionering system om du går vilse eller har en olycka som lämnar du behöver hjälp, eller sensorer som varnar dig om du håller på att somna vid ratten. Konsultera officiell säkerhet avdelningar, såsom National Highway Traffic Safety Administration, Insurance Institute for Highway Safety eller säkrare Bil hemsida för att jämföra säkerhetsfunktioner, crash-testet information, betyg rollover och annan viktig säkerhetsinformation. Jämföra denna information kan hjälpa dig att begränsa din nya bil val.
Design /Performance Options
Tailor ditt val av bil till bilar som passar din personliga säkerhet och behov. p Det finns ett antal faktorer att tänka på när man köper en ny bil, och massor av alternativ att välja mellan, var passande ett särskilt behov av en ny bil ägare. Tänk alla dina användningsområden för din bil. Om du har barn, hur många platser du behöver i din bil, och vad är fördelarna för dig mellan två-, fyra-och fem-dörrars bilar. Om din familj tar semester med bil eller långa resor väg, kanske du behöver en bil med extra lagringsutrymme eller nöjen i baksätet för barn. Eller, om du är singel men har en lång resa till jobbet varje dag, kanske du vill handla utrymme för bränsle efficiency.Will du behöver använda den varje dag, eller sällan? Tänk alla dessa faktorer innan man beslutar vilken bilmodell bäst passar dina behov.
Test Drive
Alltid provköra en bil du funderar på att köpa innan du köper den.

köper aldrig en ny bil utan att först testa att köra fordonet. Den Edmunds bil köpguide föreslår att du provköra varje bil du överväga att köpa, så du bör vara beredd att driva fyra eller fem bilar innan sökningen är över. En provkörning ger dig en chans att känna hur det är att verkligen köra bilen. I en provkörning du får en känsla för bilens makt, stoppa förmåga, blinda fläckar och andra detaljer som du inte kan döma bara från sin reklam. När du avgränsa din sökning till några få val, hur du känner bakom ratten i en bil under en provkörning kan bidra till att göra det slutliga beslutet för dig. När du gör en provkörning, bör du kontrollera alla delar av bilen (inre och yttre) för eventuella skador eller oförklarade variationer mellan bilen och de funktioner du har beslutat att du behöver i din nya bil.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76645.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.