Hur dra nytta av Electric Car-köpa Incitament

Den första generationen av plug-in, all-elbilar är på väg att slå den amerikanska marknaden för att konkurrera med bensin-eller dieseldrivna bilar. För att uppmuntra konsumenter och företag att byta till dessa energisnåla, icke-förorenande fordon, federala, statliga och lokala myndigheter, samt elbolag har börjat erbjuda finansiella och andra inköp incitament. Dessa inkluderar skattelättnader, rabatter, sänkta priser el för laddning av fordon och förmåner som förmånliga parkering och bilpool körfält användning. Nissan USA, distributör av Nissan Leaf elbil, upprätthåller en lätt-till-sökdatabas av incitament som du kan använda för att räkna kostnaden för att förvärva och äga en plug-in, all-elbil. Instruktioner
1

Tillträde Nissan USA hemsida på nätet (se Resurser). Klicka på "Köp" på hemsidan vänstersidiga navigeringsmenyn att öppna den länkade "Köp" sidan.
2

Klicka på "Rabatter och incitament" cirkel, ligger vid 4 klockan position knappen "Köp" sidan spindel diagram för att öppna sidan med titeln "tillgängliga incitament". Ingång ditt postnummer och klicka på "Go".
3

Scrolla ner för att se de tillgängliga federala, statliga och lokala incitament, som listas i den ordningen.
4

Klicka på "Detaljer"-knappen bredvid varje incitament att läsa en detaljerad beskrivning. Här hittar du också instruktioner för hur man fil för, ansöka om, anspråk eller på annat sätt utnyttja de individuella incitamenten.
5

Var på jakt efter utgångsdatum på incitament, exempelvis $ 2,000 federal skattereduktion för elbil laddas utrustning som löper ut vid utgången av 2010. Andra incitament, som den federala $ 7500 att köpa krediter, minskar för varje år.
6

Kontrollera med kundservice eller PR personal vid respektive institutioner eller enheter som erbjuder individuella incitament om du har några frågor efter läsa beskrivningar på hemsidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76722.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.