Hur förstå Priser Auto Faktura

Många bilköpare tror att en automatisk faktura priset motsvarar det exakta beloppet som en återförsäljare betalar till fabriken för ett visst fordon. Detta är inte sant, fakturan inte visar den grundläggande kostnaden för bilen och dess alternativ och bryter ner några andra objekt som destinationen laddning, men flera andra faktorer påverkar den verkliga kostnaden. Du måste förstå priserna auto faktura och vad de egentligen menar om du vill få bästa möjliga affär på din nästa nya bil. Instruktioner
1

Få en kopia av fakturan för den särskilda auto eller autos du funderar. Vissa återförsäljare kommer att tillhandahålla en kopia om du ber om det och de tror att du är en seriös köpare, eftersom de vet att informationen är lätt tillgänglig på nätet. Annars kan du få information gratis från fordon-forskningsanläggningar såsom cars.com, invoicedealers.com eller edmunds.com.
2

Lägg upp basen priset på bilen, inklusive eventuella utrustningspaket och enskilda alternativ. Lägg i destination avgift som täcker kostnaderna för transport från fabrik till återförsäljaren läge. Detta är en legitim kostnad som figurerade i det pris som skall betalas av bilköpare, enligt Tony Iorio av insidercarsecrets.com.
3

Subtrahera förhalnings och återförsäljare golv stöd om de visas på fakturan. Dessa belopp betalas ut till den återförsäljare från fabriken, enligt carbuyingtips.com, så de minskar auto verkliga kostnaden. Du kan ta reda på om det finns en holdback på auto, även om det inte framgår på fakturan, genom att titta på en bil forskning webbplats. Det kommer sannolikt att bli en viss procentandel av fakturabeloppet eller tillverkarens förslag pris (MSRP), förklarar edmunds.com.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76540.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.