Så att köpa en Smart bil

Med stigande gaspriser, mer bränslesnåla bilar är i ropet dessa dagar. Om du letar efter en liten och enkel bil med bra gas körsträcka sedan Smart Car är perfekt för dig. Denna bil har ett genomsnitt på 30 och 40 MPG och kan gå så snabbt som 90 miles per timme. Här är hur du kan köpa en Smart bil Saker du behöver
Minst $ 99 för att starta.
Viljan att betala mindre på pumpen.
Visa fler instruktioner
1

Tillgång http://www.smartusa.com/index.aspx för att starta processen med att köpa en Smart Car. Alla som är intresserade av att köpa sina egna Smart Car Fortwo är berättigade att delta i på $ 99 dollar Reservation Program.
2

Klicka på länken för bokning Program. Ett formulär visas för att skräddarsy din bil. Grundläggande information också begärs t.ex. adress, telefonnummer, e-post etc. Addera 3

Klicka bredvid komma betalningen skärmen. En betalning på $ 99 krävs för att boka en bil (90 $ återbetalas när som helst)., Kommer du att bli kontaktad
4

Efter betalning och du väntar på processen att bygga din Smart Car börja.
5

annat sätt att köpa en smart bil är att besöka en lokal återförsäljare. Tillgång http://www.smartusa.com/smart-usa-find-a-dealer.aspx att hitta en återförsäljare.
6

Eftersom smarta bilar är i allmänhet inte köpas utanför partiet, kan du väljer att placeras på "orphan"-programmet. Alla som har anpassat en smart bil kan välja att ge upp (vilket tenderar att ske på grund av den långa process som det tar att göra bilen, ibland upp till ett år).
7

Din Smart Car återförsäljare kommer att diskutera villkoren för "föräldralösa"-programmet. I grunden är du sätter på en lista. När bilarna kommer in, fungerar återförsäljaren nedåt i listan ringa om någon skulle vilja bilen (er) som i. kom ihåg att dessa bilar har anpassats av någon.
8

När du bestämt att acceptera ett erbjudande, du är bra att gå. Priset är satt (beror på de begärda anpassningar), ingen förhandlingskraft, som vi alla hatar att göra ibland.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76307.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.