Den bästa auto Inköp Incitament

Att köpa en ny bil, är lastbil eller SUV alltid ett stort beslut. Ett nytt bilens pris utgör ofta en betydande del av köparens sparande eller sätter upp dem för år av månatliga betalningar. Men bilhandlare och biltillverkare erbjuder en mängd olika incitament för att uppmuntra förarna att välja en ny bil istället för en begagnad modell. De bästa incitamenten varierar från köpare till köpare utifrån deras specifika behov och vilken typ av andra incitament finns tillgängliga vid varje given tidpunkt. Att känna till olika typer av incitament som kan vara tillgängliga är det första steget i att göra ett bra köpbeslut. Rabatter

En av de vanligaste formerna av incitament auto köp är en kontant rabatt. Detta incitament kan ha olika namn, bland annat pengar tillbaka eller bonuspengar. När en kontant rabatt gäller endast till ägare av ett fordon av samma biltillverkare, får en kontant rabatt kallas lojalitet kontanter. I samtliga fall, dessa rabatter representerar en sänkning av det ursprungliga priset på fordonet. Kontanter rabatter är oftast tillämpas på modeller som har sålt dåligt eller när en ny ersättningsmodell är på väg.
Finansieringsincitament

finansieringsincitament är en annan vanlig försäljning taktik . Köpare kan ha möjlighet att välja en låg ränta finansieringsplan som kommer att minska mängden av räntan på en bil under ett flerårigt avbetalningsplan. För köpare som inte har tillräckligt med pengar för att köpa den nya bilen direkt, får en lägre finansieringskostnad ränta utgör en ännu större besparingar än vad en kontant rabatt. I vissa fall köpare kan dra nytta av 0 procent finansiering för att betala för bilen under en viss tid utan att betala någon ränta. I de flesta fall köpare måste kvalitet för finansiering erbjudanden baserat på deras inkomster, förmögenhet eller kreditvärdighet.
Garantier

Trots alla nya bilar kommer med någon form av standard garanti, förlängda garantier är vanligtvis tillgänglig för en extra avgift. Biltillverkare tout regelbundet villkoren i deras garantier och citerar täckning som kan vara unik för sitt varumärke, eller saknas i en annan. I vissa fall kan en återförsäljare kan erbjuda en utökad eller kompletterande garanti för att göra en ny bil mer attraktiv, antingen i stället för ett lägre inköpspris eller i tillägg till det.
Inbyten

inbyten är ett annat incitament som vanligtvis hanteras av den enskilde bilfirma. Eftersom värdet av ett inbyte bestäms gottfinnande av återförsäljaren, vilket ger ett högre värde än förväntat är ett sätt att främja nybilsförsäljningen. Vissa återförsäljare erbjuder en minsta andrahandsvärde som de lovar att betala för alla bilar, även de med betydande skada eller mekaniska problem.
Andra incitament

Listan över potentiella incitament är nästan oändliga som återförsäljare och biltillverkare ständigt försöka hitta nya sätt att göra sina produkter verkar ännu mer tilltalande. Medan de flesta av de bästa incitamenten har redan diskuterats, kan andra mindre incitament att ge den extra motivation att få en köpare att välja att göra ett köp, eller att få dem att välja att köpa från en återförsäljare över en annan. Dessa kan omfatta fri gas kort, kuponger för byte av olja och andra rutinmässiga service-eller gåvor som en gratis kryssning eller hemmabruk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76539.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.