Hur hitta en återförsäljare Faktura

Dealer fakturor brukade vara en väl bevarad hemlighet. Nu Internet har gjort denna information allmänt tillgänglig för nästan vem som helst med en dator. Det är lätt att hitta en återförsäljare faktura på egen hand och att jämföra denna information till en bilhandlare faktura dokument. Om du funderar på ett nytt bilköp, kan hitta återförsäljare fakturan sätta dig in i en bra förhandlingsposition eftersom du kan använda som kostar som en grund för ditt erbjudande. Instruktioner
1

Välj vilken typ av bil som du vill hitta en återförsäljare faktura, och gör en lista över eventuella tillval eller paket utrustning den ska innehålla.
2

Besök en ny hemsida bil forskning som Edmunds eller Kelly Blue Book, och väljer vilken typ av bil som du vill få en återförsäljare faktura. Gå igenom listan och lägga till alternativ och paket utrustning så att deras kostnader kommer att ingå i det som visas fakturan priset. Addera 3

skriva ut en kopia av återförsäljaren fakturan från forskningen hemsida, sedan besöker en annan webbplats och koppla in samma information för jämförelse. Tillverkarna höjer ibland återförsäljaren fakturan priset, och vissa webbplatser kan ta en stund för att uppdatera informationen. Du kan kontrollera att du har den mest aktuella återförsäljare faktura genom att jämföra webbplatser.
4

Gå till en bilhandlare, föra dina utskrifter och be att få se sin faktura. Eftersom återförsäljare fakturainformation är så lätt tillgängliga på nätet, kommer de flesta återförsäljare visa sin faktura till potentiella köpare på begäran. Om återförsäljaren är tveksamma till att visa dig en faktura så att du kan jämföra den med din online forskning, gå till en annan återförsäljare.
5

Fråga om eventuella skillnader mellan din återförsäljare fakturautskrift och fakturan dokument som av återförsäljaren. De två dokumenten ska matcha exakt om det har skett en tillverkares prishöjning eller någon annan legitim anledning för en skillnad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76379.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.