Hur Jämför BMW-serie med andra lyxbilar

Jämföra en BMW med andra lyxbilar, t.ex. Mercedes-Benz och Audi, kan enkelt göras genom att jämföra fordonens egenskaper, prissättning och expert recensioner. BMW-modellen i fråga bör först jämföras med modeller i samma klass av fordon. Till exempel inte jämföra tvådörrars roadster Z4 BMW till en Mercedes-Benz S-klass, en fyra-dörrars, lyx sedan, inte vettigt. Forskning vad konkurrerande modeller är i samma klass som BMW i fråga. Saker du behöver
Produktinformation recensioner
Expert
Visa fler instruktioner
1

Hitta fordon i konkurrerande klasser. Kontrollera laguppställningar för andra lyxmärken som konkurrerar med BMW, som Mercedes-Benz, Audi, Volvo, Lexus, Acura, Jaguar, Infiniti, Lincoln, Cadillac och Buick. De exakta modeller du jämför beror på BMW-modellen i fråga. Sammanställ en lista över konkurrerande fordon.
2

Kontrollera specifikationerna för de konkurrerande fordon med de av BMW. Specifikationerna för de fordon kan alla hittas lätt på sina tillverkarnas webbplatser. Jämför de funktioner som du önskar. Till exempel kommer användare som värdesätter prestanda bli berörda hästkrafter. Andra användare kan värdesätter säkerhet och säkerhetsfunktioner kommer att vara av högsta betydelse. Jämför listan över funktioner och specifikationer av de fordon, med särskild uppmärksamhet på dem som du är mest sysslar med.
3

Jämför fordonens priserna. Minns ett fordons kostnad inte bara inkluderar priset på bilen, men också dess bränsleekonomi och kostnaden för underhåll, garantier och försäkringar. Även en bil kan ha ett billigare sticker priset, kan det faktiskt vara dyrare i längden. Jämför de lång-och kort-termer kostnaderna för fordonen.
4

Kontrollera expertrecensioner. Publikationer som "Road & Track" och "Car & Driver" jämför ofta modeller i vissa klasser av bilar och ge recensioner på specifika modeller. Webbplatser som Edmunds har också mycket grundliga bil recensioner. Kolla in vad experterna säger och ta hänsyn till deras åsikter när de fattar beslut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76960.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.