Så att köpa en ny bil från en annan stat

Att köpa en bil i en annan stat är en enkel process, så länge du betalar rätt moms och fil nödvändiga pappersarbetet med din avdelning av motorfordon. Inköp av staten kan spara pengar om ett visst område nya bil är mer konkurrensutsatt än din hemstad. Ny-bilhandlare som fokuserar på hög försäljningsvolym kan erbjuda specialpriser via deras hemsida för att locka out-of-state köpare. Genom att fylla i forskning på nätet innan de accepterar ett erbjudande, kan du hitta en bra affär och snabbt behandla din titel och registrering pappersarbete. Saker du behöver
Ny bil köpebrev
Sales-skatt uttalande
Titel eller titel ansökan
Visa fler instruktioner
1

Ordna en leverans tid med säljare. Om du reser långa sträckor för att köpa ut ur staten, se till att alla papper kommer att vara redo för att undvika slöseri med tid.
2

Komplett titel och registrering pappersarbete på generalagenten. Denna pappersarbete kommer titel och registrera fordonet i delstaten köpet, inte ditt hemland. Bland pappersarbete är ett köpebrev, försäljnings-skatt uttalande, ansökan om fordonets titel och en tillfällig registrering. Om ditt hemland är ömsesidigt med staten för köpet, måste du också betala eller finansiera ditt hem statens moms. När pappersarbetet är klar kommer återförsäljaravtalet utfärda en tillfällig registrering och registreringsskylt. Detta gör att du kan manövrera fordonet lagligt för en viss tid, vanligen mellan 14 och 30 dagar, medan du överför din i-state registreringsskylt.
3

invänta ankomsten av pappersarbete. Några veckor efter att du köper en ny bil, kommer du att få en out-of-state titel.
4

Besök din statens avdelning för motorfordon. Ta med din titel, köpebrev och några bevis för omsättningsskatt på fordonets transaktionen. När institutionen bekräftar titeln är legitimt och recensioner som moms har betalats, ska du ansöka om titeln och registrering i ditt hemland. Även om en återförsäljare kommer att ta hand om de flesta registrering pappersarbete, kan du behöva ha den out-of-state titel attesterad innan du ansöker om ett in-state titel. Kontrollera med din lokala avdelning av motorfordon. Om du tog ett lån för att finansiera bilen, kanske du inte utfärdas en lokal titel, istället erhållit ett registreringsnummer för ett fordon med en utländsk titel. Lagar varierar från stat till stat. Du kan också krävas för att visa bevis på försäkringsskydd som uppfyller dina statliga miniminivåer.
5

igenom pappersarbete. När fordonet retitled och omregistreras i ditt hemland, se till att namn, adress och VIN-nummer är korrekt på alla former sparas med departementet motorfordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76553.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.