Att pruta priset på en Mini Cooper

Mini Coopers markeras upp med återförsäljarna för att maximera vinsten. Alla säljare på återförsäljaravtalet kommer att sysselsätta alla trick i boken för att få dig att köpa fordonet vid, eller nära, den av tillverkaren rekommenderat pris (rekommenderat pris). Dock vet alla smarta shoppare är det möjligt att pruta din väg till ett mycket lägre pris. Detta kan åstadkommas genom att hålla din vakt upp och följa några grundläggande regler. Instruktioner
1

göra marknadsundersökningar på Mini Cooper du är intresserad av att köpa. Memorera hur mycket varje uppgradering kostar och vad andra människor på internet har köpt samma modell för. Detta gör att du snabbt kan upptäcka om du verkligen får ett bra pris.
2

Avstå från att agera upphetsad under hela din tid med säljare, inklusive provkörning. Inte låta dina känslor show ger dig övertaget, eftersom säljarna inte kommer att kunna läsa dina känslor.
3

Gå igenom listan över avgifter återförsäljaravtalet kommer att lägga till det slutliga priset av bilen. Många av dessa avgifter är falska och kan enkelt förhandlas utanför listan. Till exempel, vissa återförsäljare tar ut en återförsäljare prep avgift för att ta bort plastfilmer av sätena, dammsuga bilen och förbereda det som ska säljas. Det tar vanligtvis cirka två timmar och kan kosta över $ 500. En annan bogus avgift kan du förhandla bort är fönstret VIN etsning. Vissa återförsäljare laddning över $ 300 för detta, även om du kan få samma kit för ca $ 20 på något Biltema och göra det själv. Genom att berätta säljarna kommer du inte betala för dessa falska avgifter, kommer du att kunna avsevärt minska storleken på de avgifter läggs till det slutliga priset.
4

Låtsas att lämna om säljarna inte kommer att ge dig ett rimligt pris. Säljare vill inte se dig lämna. De kan ge när du låtsas gå mot bilen. Även om de inte gör det, det finns alltid andra Mini Cooper återförsäljare och säljare kan du försöka förhandla med. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76962.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.