Hur får man en återförsäljare Faktura

När du kommer att förhandla om köp av en ny bil, vet återförsäljarens faktura pris kommer att ge dig en bra utgångspunkt. Vid ett tillfälle var det nästan omöjligt att få en återförsäljare faktura. Nu när Internet används i stor utsträckning, är det mycket lättare att få den på egen hand eller att hitta en återförsäljare som är villig att ge det. Du behöver bara veta de rätta stegen för att få det på egen hand eller att begära det från din nya bilhandlare när du förhandlar. Instruktioner
1

Besök en webbplats som Edmunds eller Kelley Blue Book och välj den nya bilen i ditt val. Du måste kanske välja vilken typ av fordon och sedan smala ner efter märke, model, och trim linje. Beroende på den webbplats du använder, kan det visa omedelbart grundpris återförsäljare faktura intill tillverkarens förslag detaljhandel (MSRP). Om den inte gör det, väljer faktura alternativet.
2

Lägg eventuella tillval eller specialpaket utrustning på fordonet. Praktiskt taget alla webbplatser kommer börjar du med en basmodell. Om du vill lägga till saker som elektriska fönsterhissar, farthållare, och luftkonditionering kan du markera dem och se fakturan kostnaden för varje alternativ, tillsammans med det föreslagna priset.
3

Kontrollera om det finns särskilda incitament som kan påverka din valda fordonets faktura pris. Ibland tillverkare kommer att erbjuda särskilda incitament pengar tillbaka. Dessa är separata från rabatter och kan betalas direkt till återförsäljaren stället till konsumenten. Men om du vet om dem, kan du använda dem tillsammans med fakturan för att stärka din förhandlingsposition.
4

Slå upp holdback för just biltillverkare. Den holdback är vanligtvis en fast avgift eller en viss procentandel av bilens fakturan pris. Tekniskt, sänker denna fakturan priset. Det betalas ut från tillverkaren till återförsäljaren, och många handlare vill inte faktor in den i era förhandlingar, men det är fortfarande stärker din position för att veta detta, den "sanna" faktura pris.
5

Skriv ut din online forskning och ta den med dig till bilhandlare. Detta kommer att visa den säljare som du är en upplyst konsument och göra honom mer benägna att vara uppriktig mot er för att göra en försäljning. Som säljare för en kopia av fakturan
6

. Hon borde vara villig att ge det till dig så att du kan jämföra den med dina forskningsmaterial. Om hon vägrar, kan du vara bättre att gå till en återförsäljare som är villig att dela fakturan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76372.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.