Hur att finansiera en Scooter

Finansiering en scooter köp är mycket likt att göra samma sak för en bil. Du måste ha dina papper tillsammans innan du går till en långivare, måste du bevisa en förmåga att betala tillbaka lånet via inkomster eller tillgångar, kan säkerheten vara och krävs ofta, och du måste ha bra kredit. Följ dessa steg i rätt ordning och finansieringen kommer att fungera ganska smidigt. Gör det fel och du kan snabbt och enkelt hitta dig själv som sa "nej" till en scooter lån. Saker du behöver
En kreditupplysning
bevis på inkomst
Bevis på tillgångar
Lista över övriga skulder redan åtagit sig att
Identifiering (2 former) Deere återförsäljare Information
Scooter Modellen information och året
Visa fler instruktioner
Förberedelse
1

Identifiera den särskilda scooter du är intresserad av att köpa och från vilken återförsäljare. Du måste veta vilken modell av skoter, året för tillverkning, säljarens namn och finans kontakt, och ungefär priset av skotern med alla skatter inblandade och avgifter. Vissa återförsäljare kan göra allt detta för dig i butiken, men det hjälper till att säkra din egna lån lånelöfte för att få konkurrenskraftiga priser.
2

Kör en kreditupplysning på dig själv innan du ber om finansiering . Dessa data kommer att ge dig en uppfattning om huruvida du har en god chans eller inte att godkännas. Om din kredit bilden är tungt med skuld, du kommer sannolikt att förnekas eller betala en hög ränta.
3

Samla alla dina relaterade pappersarbete tillsammans för att visa din legitimation, körkort , bevis på försäkringsskydd (motorcykel) och finansiella tillgångar och åtaganden. Långivare kommer också att behöva din adress och personnummer för att bestämma din kreditvärdighet.
4

När du är redo att finansiera, kan du gå igenom scooter återförsäljaren direkt om han har ett finansieringsprogram, eller du kan ansöka om ett lån via en bank eller finans långivare. Antingen kan få finansiering klar, men att få din egen lånelöfte självständigt kan du jämföra. Det tvingar också en återförsäljare att erbjuda dig en bättre ränta och finans paket om han vill ditt lån företag.
Lånet själv
5 p Om du är lånelöfte, du kommer att behöva fylla i en finans ansökan med all relevant information för ett lån officer. Du kan bli tvungen att bevisa dina data, vilket är varför du bör ta med alla dina papper med dig. Att vara förberedd förhindrar förseningar, obekväma frågor eller gissningar.
6

Den färdiga ansökan kommer att granskas av lån officer och preliminärt godkända. Denna tentativa pappersarbete kan du faktiskt stänga köpeavtalet på skotern.
7

Du kommer att få köra skoter bort på försäljningen, men affären är inte slutgiltig förrän dealern får betalt, du får din licens taggar och fordon pappersarbete, och banken får sina kopior från en återförsäljare. Detta kan ta några dagar att utföra. Ibland kan detta tidsfönster gå snett på grund av en återförsäljares pappersarbete problem på det lokala DMV kontor eller en banks betalning inte behandling. Du kommer att bli kontaktad om det finns ett problem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76510.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.