Hur att kvalificera sig för Cash for Clunkers rabatt

Representanthuset och senaten har båda godkänt räkningen för Cash Clunkers rabatter för American Automobile konsumenterna. Denna rabatt är tänkt att befria vägen av de gamla bensinslukande bestar som vissa människor fortfarande kör och lägga mer ekonomiskt bränslesnåla bilar på motorvägen. Detta kommer inte bara hjälpa de bilindustrin genom att sälja fler bilar, kommer det också hjälpa vår miljö genom att minska koldioxidutsläppen. Om du funderar på att köpa en ny bil, och handel i den gamla, kan du vara berättigad att få mellan $ 3500 - $ 4500 från den amerikanska regeringen för att göra det. Instruktioner
1

Räkna ut vad bilen du handlar i. Kanske det är mycket gamla och inte värt en hel del, det är OK. Det behöver inte vara värt mycket att få rabatten.
2

Bestäm gas körsträcka per gallon på den gamla bilen du funderar på handel i. Det finns flera webbplatser där ute som kommer att hjälpa dig att räkna ut hur många miles per gallon du får på din nuvarande bruksbil. Du kan använda en sökmotor som Google, och typ i "miles per gallon 1998 Ford Taurus" och du kommer att märka ett antal webbplatser visas som kan hjälpa dig avgöra din gas körsträcka. Det är en stor statlig webbplats som anges i avsnittet Resurser nedan för att även medhjälpare dig att hitta MPG.
3

Nu när du är beväpnad med den viktigaste informationen för att kvalificera sig för nya kontanter för clunkers rabatten, nästa du måste lista ut vilken typ av bil du vill köpa.
4

För att få $ 3.500 rabatten, måste en ny personbil komma på minst 22 miles per gallon, oavsett vad den gamla bilens gas körsträcka är. Kravet är detta, har den nya bilens MPG hastighet vara minst 4 miles mer per gallon än den du handlar i. Så om du har en gammal ford, som får 20 miles per gallon, den nya bilen du väljer att köpa måste få 24 miles per gallon för att kvalificera sig. Om du förbättra din gas körsträcka med minst 10 MPG du kvalificerar dig för $ 4500 rabatt. Det finns olika krav för varje fordonstyp. Om du planerar att köpa en Light-Duty, stor ljus-Duty, eller kommersiella lastbil finns det en länk i avsnittet Resurser nedan för att hjälpa dig att avgöra hur du får Cash for Clunkers Rabatten för denna typ av inköp av fordon.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76371.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.