Vilka är fördelarna med en ny bil?

En ny bil är mer än bara ett vackert och glänsande bil. Visst det luktar trevligt och har aldrig kört tidigare. Nya bilar är dyrare än begagnade bilar, men orsaken till att kostnaden är inte bara bygger på estetik. När du räkna ut alla fördelar med att äga en ny bil, kommer du att se att kostnaden kan motiveras. Choice

När du köper en ny bil, har du bättre valmöjligheter. Många populära bilmodeller kommer customizable. Du kan välja bilens exteriör och interiör, inklusive färg och tyg. Dessutom har du möjlighet att välja din motorstorlek och transmission. Funktioner är en annan anledning att köpa en ny bil. De kan innehålla bakre kameror, GPS-system, klimat säten kontroll, satellitradio och mer.
Bättre finansiering

När det gäller finansieringen, kommer en ny bil får du det bästa erbjudandet. Du kan få finansieringsalternativ för 0 procent ned och låga räntor. Vanligtvis den ränta du betalar är högre på begagnade bilar än på nya. Dessutom kommer biltillverkare erbjuder ofta djupa rabatter rabatter på nya bilar. En ny bil kan du stapla upp besparingarna.
Garantier

garantier på nya bilar kommer att ge dig tillfredsställelsen, om något går fel, återförsäljaren kommer att täcka det. Standarden garanti på en ny bil är fyra år med 50.000 till 60.000 miles. Några garantier går så långt som 10-år, 100.000 miles. Ofta ingår i garantin är regelbundet underhåll, uthyrning av fordon eller utbyte och vägassistans.
Ingen reparationer räkningar

Inte bara kommer nya bil garantier omfattar regelbundet underhåll, men med en ny bil du förmodligen inte kommer att behöva oroa dig för reparationer. Eftersom bilen är ny, bör varje del fungerar som det är tänkt för flera tusen miles. Det innebär inga resor till mekaniker att fixa motorn eller bromsar eller göra andra reparationer. Om en ny bil behöver någon typ av reparation som faller utanför regelbundet underhåll är alla nya bilar skyddat under citron lagar. Finns i alla 50 stater tillåter citron lag du att få en full återbetalning eller ersättning om din nya bil visar sig vara en citron.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76799.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.