Att pruta när man köper en ny bil

Att köpa en ny bil kan vara både en spännande och skrämmande upplevelse. Du vill att bekvämt köpa ett fordon i din budget intervall, medan säljaren vill göra en bra provision. Pruta är en naturlig del av inköp erfarenhet, även när dealern har "no-pruta" prissättning. Pruta när man köper en ny bil kan spara tusentals kronor på den slutliga köpeskillingen. Det finns ingen sätt att pruta eftersom situationen varierar beroende på återförsäljare och individ. Men det finns vissa grundläggande köpslående metoder som kan fungera som en utgångspunkt för att köpa din nya bil. Saker du behöver
Computer
Calculator
Visa fler instruktioner
1

forskning bilen du vill köpa och räkna ut vad din budget tillåter för en bil betalning . Leta på nätet för erbjudanden på den modell du vill ha hos återförsäljarna nära dig. Spendera lite tid att forska tillverkarens bästa aktuella erbjudanden. Gör du forskning innan du går på en bil mycket ger dig en fördel. Du vet vad du vill, ha en uppfattning om de erbjudanden och rabatter som finns, och vet exakt hur mycket du har råd att betala.
2

titta på flera bilar på tomten. Låt inte säljaren vet direkt vilken modell du har i åtanke. Låt säljare att börja erbjuda erbjudandena på de olika modellerna.
3

Uttryck eventuella negativa känslor du har om prissättning eller ens bilen. En säljare som tror att du är intresserad - men har reservationer - börjar ibland att sänka prissättningen för att lindra dina känslor
4

Lägg ett bud på det fordon du vill ha som är lägre än prislappen, men. ovanför fakturan priset på bilen. Den prislappen är tillverkarens föreslagna priset. Du bör ha en uppfattning om fakturan priset från din forskning.
5

Figur din budget framför säljare, när de ge ett erbjudande och föreslog månadskostnaden. Be att använda sin miniräknare och papper. Även om du har gjort din forskning, kan denna lilla handling säljaren vet att du menar allvar med att köpa, men också allvarligt om vad du kommer att betala.
6

Håll ditt inbyte av samtalet förrän efter att du sätter sig på ett slutgiltigt pris. Ofta bilförsäljarna hög inbyte värden, men också öka det slutliga försäljningspriset. Det är i allmänhet bättre att sälja ditt inbyte privat.
7

Stå upp och gå ut om försäljningssiffrorna inte är i ett bekvämt område. Om erbjudandet du gör är rimligt, kommer försäljaren stoppa brukar du innan du gör det till dörren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76725.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.