Skillnaden mellan en Honda Odyssey, EX & LX

The Odyssey är en minibuss som tillverkas av den japanska biltillverkaren Honda. Odyssey introducerades i Nordamerika under 1995, och Honda har skapat fyra generationer av det. Den första generationen var 1995-1998 och hade två utföranden, LX och EX. Den andra generationen var från 1999 till 2004 var den tredje produktion från 2005 till 2009 och 2010, släppte Honda den fjärde generationen. Grunderna

Honda Odyssey LX och EX trim modeller levereras med en 3,5-liters, V6-motor, med en automatisk växellåda och framhjulsdrift. Alla har en genomsnittlig 5-års underhållskostnaderna för 2443 $. National Highway Traffic Safety Administration gav Odyssey sin högsta säkerhet rating av fem, i sido-och frontalkollisioner krocktester.
Komfort och bekvämlighet Alternativ

Båda modellerna levereras som standard med elektriska fönsterhissar, makt dörrlås, farthållare, tilt rattstång, lampor last och bakre utlopp. EX-modellen, men kommer med fyra bekvämlighet alternativ inte finns med LX-modellen. Funktionerna är dual-zons klimatanläggning, automatisk klimatanläggning och exteriör temperaturmätare. Dessutom har det HomeLink fjärrkontroll systemet, vilket är en universell garage dörröppnare.
Seating

LX trim modellen bara har plats för sju personer , medan EX har plats för åtta passagerare. EX levereras som standard med en makt förarsäte, som justerar åtta olika sätt och har en justerbar manuellt svankstöd.
Stereo

Odyssey LX levereras som standard med AM /FM radio med CD-spelare. Den har också fyra högtalare med möjlighet för satellitradio. EX har sex högtalare, och CD-spelaren är en 6-CD-växlare. Stereo är ett stöldskydd stereo, vilket i inte tillgänglig med LX-modellen. Slutligen, trådlösa ljudenheter kommer standard med EX-modellen. Addera Exterior

EX trim har exteriör funktioner som inte medföljer LX som makten skjutbara sidodörrar, uppvärmda yttre speglar, automatiska strålkastare och automatisk avstängning strålkastare. Dimljus anses en uppgradering på EX och är ett alternativ tillgängligt för LX. Slutligen, lättmetallfälgar är standard på EX-modellen.
Kostnad

LX är basen trim modellen med Honda Odyssey, och MSRP om det är $ 26.805. EX-modellen börjar på $ 29.905, lite mer än $ 3000 över basmodellen. Automotive Lease Guide säger att efter 36 månader LX modellen har 47 procent av dess restvärde medan EX värdet är 48 procent. Vid 60 månader värdet är 32 procent för LX och 33 procent för EX-modellen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76566.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.