Hur man startar en budgivning krig Medan New Car Shopping

När du köper en ny bil, är en av de bästa strategierna för att använda för att få en fördelaktig ställning som köpare för att starta en budgivning krig mellan rivaliserande återförsäljare. Mot bakgrund av den ekonomiska nedgången nybilsmarknaden är en "köparens marknad" med efterfrågan på bilar extremt låga. Bilföretag kämpar för att få kvalificerade köpare på tomten. Med lite forskning, tid och mental seghet, kan du starta en budgivning krig mellan återförsäljare och dra nytta av de kostnadsfördelar samt några tillval på din nya bil. Hur får man det bästa erbjudandet? Välj Anslut och förkasta. Instruktioner
Välj, Anslut och Avvisa
1

Välj rätt fordon. Innan du köper en ny bil är det viktigt att göra forskningen om dina framtida val. Bilföretag har utmärkta webbplatser med omfattande information om sina fordon. Några av de funktioner som du bör vara medveten om är: kostnader för underhåll, körsträcka, garanti, säkerhet och tillförlitlighet. Du bör också ta reda på vad de vanliga funktionerna finns på fordonet du väljer samt de extra funktioner du önskar. I vissa stater kan vissa fordon köras i High Lanes Beläggning fordonet, även om du kör själv. Kontrollera alltid priser med en tredje part, såsom Kelley Blue Book, Consumer Reports, Carfax eller JD Power and Associates snarare än att förlita sig enbart på tillverkaren för forskningen på dina fordon.
2

Bestäm en "rättvis" pris för din önskade bil. Åsikterna varierar om hur mycket bilföretag göra på en bil försäljning och vad ett rimligt pris att betala för ett fordon ska vara. Kunniga återförsäljare vet att fakturera kostnader för bilar lätt kan hittas på Internet och justera priserna därefter. Hitta ett pris som är så nära till dealern fakturan pris som möjligt. De ovan nämnda webbplatser, bland annat, innehålla de typiska rekommenderade priser på de flesta bilar.
3

Välj minst två återförsäljare som har den önskade fordonet. Vid val av återförsäljare, måste du också göra en del efterforskningar. Fråga vänner och familj om de har köpt fordon. Gå online och läsa recensioner och erfarenheter de har haft med din valda återförsäljare. Se till att återförsäljarna har exakt fordon du söker till rätt pris genom att kontrollera sina register på sina webbplatser.
4

Ring handlare och låt dem veta att du kommer i. Det är också en god idé att börja förhandlingsprocessen via telefon. Låt återförsäljaravtalet vet att du är intresserad av ett specifikt fordon. Ge dem numret bilparken eller VIN (chassinumret). Nästa, berätta det pris du vill betala för bilen. Slutligen, inrätta en tid att stoppa genom återförsäljare och låt dem veta att du kommer till andra återförsäljare som dagen.
5

samman all din forskning med dig till generalagenten. Säljare skräms av informerade köpare. När du är på mycket, ha säljare tar dig direkt till fordonet. Inspektera bilen och se till körsträcka är låg (ibland fordon kan rack upp hundratals miles från provkörningar). Ring din återförsäljare med namn och handling är om du är ansvarig för transaktionen. Se till att dela din kunskap om bilens egenskaper och dess pris.
6

Avvisa ett erbjudande på ditt första besök. Du kommer sällan få bästa möjliga pris på ett fordon vid ditt första besök till en bilfirma. Även om säljarna vill sälja dig en bil, de har också en försäljningschef över dem applicera tryck på upp-sälja dig på önskad fordonet. Gå direkt till andra utvalda återförsäljare och låt dem veta din upplevelse på deras konkurrent lott. Upprepa samma process från en lott. Ge dem möjlighet att slå det första erbjudandet sedan gångavstånd.
7

Återgå till återförsäljarna för ditt andra besök efter försäljningsombud ringa dig och inbjuder dig att återvända. Låt en vecka att passera innan svara på deras telefonsamtal. När du återvänder till ditt andra besök till återförsäljare, låt dem veta direkt att du inte har tid att spendera hela dagen på tomten och att du inte vill bråka. Håll dig till din valda pris och akta er för dem att försöka upp-sälja dig på lagt utrustning och paket. Vara fast om ditt pris och hotar att gå iväg igen om du måste. Kom ihåg att det försäljningsombud kommer att använda någon taktik för att ta dig upp från ditt pris. Håll fast. Du är inte oresonlig, du försöker att spara pengar

. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76367.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.