Hur Importera Audi till USA

Importera en Audi till USA innebär ett antal tidigare arrangemang, en hel del pappersarbete, avgifter och arbete för att säkerställa att bilen uppfyller amerikanska säkerhets-och utsläppsnormer. Glöm inte att lämna dig själv gott om tid att få alla av ordentlig dokumentation. Saker du behöver
Bill of Salu avsändarens räkning landning
Naturvårdsverket Form 3520-1
Institutionen för Transit Form HS-7
Institutionen för Transit-registrerad importör

Visa fler instruktioner
Importera en Audi
1

Ordna leveranstid fordonet och har rederiet meddelar dig om datum och plats för inresa. Om Audi inte har efterlevnaden klistermärken, kommer det att frigöras från tullen i hamnen bara en Department of Transportation (DOT)-registrerad importör. Kontrollera Audi för att se om det överensstämmer med
2

amerikanska normer (utsläpp, stötfångare, säkerhet och stöldskydd). Om bilen uppfyller alla Environmental Protection Agency (EPA) utsläppskrav, kommer det att finnas en tillverkarens etikett på motorrummet som anger överensstämmelse på engelska. Om fordonet uppfyller DOT stötfångare, säkerhet och stöld normer för skydd, kommer det att finnas en tillverkares certifiering etikett i närheten av förarsidans dörr. Eftersom Audi tillverkas främst i Europa och skeppas till USA, är det möjligt att hitta en modell i Europa som uppfyller amerikanska standarder, men ändå osannolikt.
3

Hitta en DOT- registrerade importören om Audi inte uppfyller amerikanska standarder. Importören måste göra ändringar i din bil innan den kan lagligen importerats. Om bilen är på National Highway och Traffic Safety Administration (NHTSA) förteckning över icke-överensstämmande fordon får importeras, är processen dyr men enkel. Den 80, 100, A4, A6, A8, RS4, S4, A8 Avant Quattro, RS6, RS6 Avant, S6, S8 och TT modellerna är alla lånelöfte. Men om du har en modell som inte finns på denna lista, kommer den registrerade importören måste göra framställningar NHTSA, vilket kan vara en utdragen och kostsam process.
4

Ångtvätta din bil innan du skickar den . Tullen kommer inte att tillåta fordon med utländsk mark i de amerikanska
5 plikter

betalar till Tullen. Bilar bära en 2,5 procent tull (2,5 procent av det belopp du betalat för bilen) när de importeras från Europa (eller Brasilien eller Kina, där Audi har två små fabriker).
6

Kontrollera med din statens DMV om tillfälliga taggar och fordonets registernummer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76705.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.