Hur metoden Generalagenterna när man köper ny bil

Att köpa en ny bil kan vara stressigt, men det finns saker du kan göra för att göra det en mycket enklare tid. Det är en bra idé att åka runt på olika återförsäljare, eftersom många gånger det kan vara stora skillnader i prissättning av fordon. Få några citat, göra lite läxor, och gå hem med ett leende. Saker du behöver
Forskning på olika fordon Review, en idé om den bil du vill
Visa fler instruktioner
1

Vet vad du vill ha innan du går till mycket. Säljarna kommer att kunna berätta mycket snabbt om du är villig att få något annat, eller lägga på alternativ till bilen du hade i åtanke. Vara fast men artig. Också hålla i minnet att år avancerade modeller är ibland tusentals mindre än de helt nya konstruktioner, och du fortfarande få en ny bil.
2

Ta med familjen för att köpa med dig. Flera yttranden är alltid bättre än en, och det kan finnas aspekter om vissa fordon som inte fungerar med din livsstil. Addera 3

få lån via din egen bank om möjligt. Detta kommer att resultera i betydligt mindre pappersarbete vid återförsäljaravtalet, och du kommer förmodligen att säkra en bättre ränta.
4

Avsätt en hel förmiddag eller eftermiddag, och forska i förväg på de fordon du tror passar dig bäst. Också bestämma vilka alternativ som är praktiskt för din situation, såsom soltak eller dvd-spelare.
5 p Om du planerar att åka runt till flera återförsäljare, få visitkort av försäljarna som visar dig de fordon som intresserar dig. Detta sätt, bör du gå tillbaka för att köpa en bil, att samma person kommer att vara bekant med dina behov och situation, och kommer också att få provision för försäljningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76373.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.