Hur du returnerar en ny bil till återförsäljaren

Det är en dålig känsla att köra din nya bil utanför återförsäljarens mycket och inser att du har gjort ett misstag när du får den hem. Att dålig känsla kommer snabbt att förvärras när du upptäcker att det finns något enkelt sätt att returnera en ny bil till återförsäljaren. Du kanske kan göra det under vissa omständigheter, men det kan vara nästan omöjligt om det inte finns något problem med bilen. Instruktioner
1

Köp en bil från en återförsäljare eller tillverkare erbjuder ett specialerbjudande med en politik för återvändande. Trots Bilhandlare har ingen rättslig skyldighet att låta dig tillbaka en bil när du slutför köpet, kommer en del göra det som en del av en särskild kampanj. Om du kan hitta en återförsäljare som gör det här erbjudandet, ägna stor uppmärksamhet åt den tid då bilen ska återlämnas och eventuella villkor, såsom begränsningar av körsträcka och ansvar för skador. Du kan också bli skyldig att betala en utsättning avgift eller andra kostnader. Fråga nya bilhandlare att omfatta avkastning klausul i ditt kontrakt eller att tillåta dig att prova bilen för en dag eller
2

två innan du avslutar ditt köp. Även om återförsäljaren inte erbjuder en speciell återförsäljare, kan han vara villig att låta dig en provperiod. Han är dock inte skyldig att göra det --- han vägra, särskilt om du köper en populär modell.
3

Gå igenom din statens citron lag process om du vill återlämna din nya bil på grund av ett pågående problem. Lemon Lagar kommer inte tvinga återförsäljaren att ta bilen tillbaka omedelbart, men om du följer den rätta processen och dealern inte kan lösa problemet, kommer han så småningom att krävas för att ta bilen tillbaka. Denna process kan ta flera månader och kräver god tro försök att åtgärda situationen innan en retur.
4

Gör en frivillig återbördande. Om du finansierat ditt nya bilköp, kan du ordna att förvandla din nya bil in till långivaren. Detta bör endast göras om du är i desperata ekonomiska förhållanden --- du kommer förmodligen skyldig mer än din nya bil är värd om du inte har en betydande handpenning. Du kommer att vara ansvarig för skillnaden mellan lånet och det belopp som din långivare kan återvinna genom att sälja bilen. Dessutom kommer återbördande ha en negativ effekt på din kreditvärdighet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76357.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.