Hur Hyr en ekonomi bil

Det finns många sätt att hyra en ekonomi bil. Du kan göra det via telefon, på nätet, personligen eller genom en tredje part lågpriskedjan. Instruktioner
Krav för att hyra en ekonomi bil
1

vara minst 21 år. Vissa företag kräver att en hyresgäst med minst 25. Många företag kommer att debitera extra för förare är i åldrarna 21 till 24.
2

har en aktuell statligt utfärdat körkort.
3

Ta en debitering eller kreditkort. De flesta företag kommer inte att hyra en bil utan att mata in din skuld eller kredit kontoinformation även om du betalar kontant.
4

Bestäm om du vill köpa försäkring från hyrbil företaget, eller använda din nuvarande bilförsäkring bärare. Lägga kollision försäkring skulle kunna lägga till en extra $ 10 till $ 15 på ditt dagliga hyra ränta. Om du väljer att använda din nuvarande transportör, ska du ringa och se till att din försäkringsgivare kommer att täcka din hyrbil. Du kan också bära ett kreditkort som ger försäkring för hyrbilar, eller du kanske har hyra försäkring via din arbetsgivare. Du kan behöva ta med din försäkring kort till biluthyrningsfirman så att de kan kontrollera att du är försäkrad. (Kontakta biluthyraren för deras specifika behov.)
5

har en ganska anständigt drivande post. Vissa uthyrningsfirmor bedriva bakgrunden filmvisningar på blivande hyresgäster. Om du har allvarliga trafikbrott såsom en DUI, kan du inte berättigad att hyra en ekonomi bil.
Hitta en Econony bil att hyra
6

Boka en bil nätet. Du kan gå direkt till stora hyrbil företag som Avis, Enterprise, Budget och Alamo och boka en bil på nätet med ett kredit-eller betalkort på nätet. Du måste visa ett körkort för alla dem som kommer att köra fordonet när du plockar upp den. För bästa ränta, bör du besöka varje webbplats och jämföra priser.
7

boka en bil genom en resa rabatt webbplats. Webbplatser som Expedia, promotions och Priceline ger kunderna möjlighet att hyra fordon. Välj "Cars" alternativ på varje plats och ange önskad pickup plats och datum du kommer att hyra bilen. Platserna kommer att lista priser för olika hyrbil typer (t.ex. ekonomi eller full-size) och möjligen olika hyrbilsföretag. Du kan boka din hyrbil med ett kredit-eller betalkort på nätet. Du kommer att krävas för att visa ett körkort när du hämtar din bil. En bil personligen
8

Reserve. Kontakt information eller bläddra igenom de gula sidorna för att hitta adresser till de lokala uthyrningsföretag och gå ner i personen och hyr din ekonomi bil. Se till att ta ditt körkort och, om tillämpligt, din försäkring information.
9

Ring biluthyraren och boka en bil genom telefon. Du kan boka bilen med ett betal-eller kreditkort. När du hämtar bilen, kommer du vara tvungen att visa en aktuell körkort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76565.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.