Hur att finansiera en begagnad bil med en handel med

Finansiering en begagnad bil med en handels-in är en enkel process, även om du är skyldig pengar på fordonet du vill handla i. Handel i en bil är en förhandlingsprocess som bör hållas åtskild från den "nya" bilköp. Du kommer att behöva förhandla om båda. Om du är skyldig pengar på ditt inbyte, bör du förse återförsäljaren med den finansiella institutionen, så att han kan avgöra din payoff information, inklusive räntekostnader och övernattning payoff adress. Saker du behöver
Titel för inbyte
Lien frisläppande för handeln (om tillämpligt)
Visa fler instruktioner
1

Skaffa lånelöfte så att du kan börja handla för din nya används eller bil hos en återförsäljare som accepterar inbyten. Beroende på din kredit, kommer du att bli godkänd för ett antal belopp och ett lån till värde (LTV) ratio. Det totala belopp som du kan finansiera beror på din kredit värdering. Du kanske kan finansiera 120 procent eller mer av fordonets värde. Detta gör att du kan finansiera skatter, avgifter och extra pengar som betalas på en handel när handeln fordonet har förlorat kapital och du fortfarande är skyldig på det.
2

Använd din återförsäljare för finansiering om du inte finansiering på egen hand. Dealern kommer att använda ett finansinstitut som också kommer att överväga belåningsgrad baserat på kredit. Människor med låg kredit värderingar kanske inte kunna finansiera utan att lägga ner pengar. Du kanske kan täcka detta belopp med ditt inbyte eller måste lägga pengar ner för att täcka extra pengar som betalas utöver handels-in belopp.
3

Forskning och bedöma värdet på ditt fordon baseras på handeln i värden. Även om dealern kommer att bestämma vad bilen är värd, kan du förhandla utifrån populär bil utvecklingssamtal webbplatser eller böcker så att du kan fastställa ett rimligt andrahandsvärde. Återförsäljaren ska kunna förklara för dig varför din bil är värd mindre än du har beräknat genom din forskning, eller hon kan även erbjuda dig mer pengar för handeln om bilen är välskött.
4

Hitta din begagnade bil och förhandla priser. Bestäm detaljhandeln värdet av fordonet du vill köpa genom samma bedömning webbplatser eller böcker som avgör värdet. När du har fastställt värdet på handeln i och med ditt nya inköp, bör du presenteras med en dollar belopp som kommer att finansieras.
5

Samla pappersarbete för ditt fordon som kommer att handlas på gång termer är angenämt. Du måste förse återförsäljare med en titel och en lien utsläpp, om tillämpligt. Du kommer att skriva titeln över så att återförsäljaren blir ny ägare. Underteckna pappersarbete för fordonet du köper, inklusive avtal och Department of Motor Vehicle former. Du lämnar ditt inbyte bakom och köra iväg i din nya bil när pappersarbetet är klar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76603.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.