Förteckning över Cadillac modeller

Enligt Edmunds.com, "Cadillac är USA: s mest prestigefyllda inhemska lyx biltillverkare." Uppkallad efter Antoine de la Mothe Cadillac, grundaren av staden av Detroit, var företaget grundades 1902 av Henry Leland, en mekaniker och entreprenör. Efter försäljningsframgångar för tidig modell Cadillacs var biltillverkaren köptes av General Motors 1909. För en stor del av dess existens, var Cadillac känd för sin senior-vänliga sedaner, men i 2010, erbjuder biltillverkaren ett antal olika modeller för att locka en varierad kundkrets. Modell Trettio

modell Trettio gjorde sin debut 1910. Känd som "bilen utan vev," modell var trettio första serietillverkade bil att erbjuda en elektrisk självgående tändning och elektrisk belysning. Genom att eliminera komplikationer och risk för vev start, bilen blir tillgänglig för ett bredare spektrum av förare, inklusive kvinnor. Den modell Trettio var den andra Cadillac modell som skall tilldelas Dewar Trophy. Modell Trettio är inte längre i produktion.
Escalade

Cadillac Escalade är en lyxig SUV som hjälpte transform Cadillacs bilden för att vädja till en mer ungdomlig kundkrets tillsammans med sin traditionella geriatriska mecenater. Som av 2010, är ​​den tredje generationens Escalade den mest sålda full-size lyx SUV. Utrustad med en 6,2-liters V8-motor, har den 2011 Escalade vanliga funktioner, inklusive ett navigationssystem, backkamera, Bose surround-system, uppvärmda och kylda framsäten, Bluetooth för telefon-gränssnittet, XM Radio med tre rättegång månader, och Vägbeskrivning OnStar och Anslutningar plan för ett år.

Cadillac erbjuder också en hybrid version av Escalade, som stoltserar med minskade CO2-utsläpp och förbättrad bränsleeffektivitet tillsammans med alla fördelar av den traditionella Escalade. Den Escalade ESV platser bekvämt åtta passagerare och har en förlängd hytt med 45,8 kubikmeter lastvolym. Cadillacs EXT version av Escalade har en 8-fot säng och mer än 100 meter lastutrymme.
DTS

Cadillac DTS, efterföljaren till den Deville modellen är en full-size lyx fordon. DTS vänder sig till den traditionella Cadillac köpare som gillar den släta tyst gång som Cadillac är känd för. Den 2011 Basmodellen har en StabiliTrak elektroniska 17-tums hjul maskin finish och styrsystem, lädersäten, högintensiva strålkastare ansvarsfrihet och Cadillac premium vård underhåll. Basmodellen erbjuder också adaptiv fjärrstart, vilket tillåter föraren att starta fordonet och åtkomstkontroll klimat från upp till 200 meters avstånd. Samtliga modeller är utrustade med en 4,6-liters V8-motor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76829.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.