Bil CD och specifikationer Radio

Det är viktigt att ta CD och specifikationer radio i beaktande när man köper en ny bil, reparera en gammal bil eller uppdatera bilens stereosystem. Enligt bilstereo webbplats, bör ägarna överväga sunda alternativ, ledningsdragning och storleken och formen av specifikationer när man arbetar med radio och cd-spelare. Specs kommer också att förändras eftersom systemen blir mer avancerade. Specifikt, kommer vanliga bilstereo har ofta mindre avancerade specifikationer än surround-ljudsystem med tillsats högtalare och subwoofers. Sound Basics

öka antalet bilens högtalare kommer inte nödvändigtvis förbättrar ljudkvaliteten. Bilstereo anger att bil-system med alltför många talare kan uppleva frekvens glapp och fel system. Grundläggande system för bilar ska vara utrustade med ett par främre högtalare med ljud justering mekanismer som kan verka klart vid 60 Hz. För att förbättra ljudet, köpa en förstärkare med en maximal effekt på 100 watt.
CD-spelare och subwoofers

En jämn signal är en av de viktigaste specs till tänka på när man köper en spelare bil cd, enligt bilstereo. Välja en enskild CD-spelare över ett kassettband /CD kombinationen enheten kommer också att säkerställa en starkare ljud. Ett av de bästa sätten att öka CD ljudutgång (speciellt basfrekvenser) är att lägga subwoofers. Använd två 10-tums bashögtalare med en maximal ljudenergi effekt på 200 watt.
Uppgradering Designs

Uppgradering bilradio-och CD kan innebära att lägga till andra komponenter . Varje subwoofer ska anslutas till sin egen förstärkare för att säkerställa tydliga kanaler, men en enda "två-kanals förstärkare" är ett alternativ till makten dubbla subwoofers om du är på en stram budget. Inklusive två ljud equalizers och bakre högtalare är bra alternativ om de är inom din budget. Alla förstärkare bör också vara utrustad med RCA-ljud-teknik för skarpa, rent ljud.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76847.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.