2006 GMC Sierra 2500HD Specifikationer

Den 2006 GMC Sierra 2500HD omfattar förändringar och förbättringar av motor, transmission och funktioner. Den Duramax dieselmotor ger minskade utsläpp och mer makt. Den Allison automatlåda har sex hastigheter med tap-shift, intervall-läget för val. Speglar är nu en vikning och förlängning konstruktion, i stället för de äldre husbil-stil speglar. De inkluderar en konvex spotter glas. Motor och växellåda

standard motor för 2006 Sierra 2500HD är en 6-liters V-8. Den har 300 hästkrafter och 360 pund fötter vridmoment. För förare som söker en mer kraftfull motor, erbjuder GMC en 8,1-liters V-8 och en 6,6-liters, Duramax turbo-dieselmotor. GMC: s 8,1-liters motorn ger 330 hästkrafter och 450 pund fötter vridmoment, och Duramax dieselmotor ger 360 hästkrafter och 650 pund fötter vridmoment. Den 6-litersmotorn levereras med en femväxlad manuell växellåda och med en fyra-växlad automatlåda som tillval. Om du väljer 8,1-liters V-8 eller Duramax diesel, innehåller det ett val av en sex-växlad manuell eller en tung Allison sexväxlad automatlåda. De automatiska växellådor flyttas smidigt även med tung last, enligt hemsidan Edmunds. Addera Interior Design

2006 Sierra 2500HD kommer med manuell dubbla zoner luftkonditionering och en 40/20/40-delade bänk. De SL1 modeller har en tilt ratt, center förare meddelande, tonade rutor, farthållare, en AM /FM /CD-stereo, och en 40/20/40-delade bänk. SLE1 modeller har även fjärr nyckel-mindre inträde, power-uppvärmda ytterbackspeglar, fönster makt och dörrlås, dimljus och en läderklädd ratt. SLE2 modellerna har en uppgraderad Bose stereo och en sex-vägs makt förarsätet. SLT lägger föraren sits minne, automatisk klimatkontroll, power-infällbar speglar, säten hink med värmare och satellit styrspakarna hjul.
Bogsering Funktioner

2500HD med 6-liters motor kan dra upp till £ 10.500, medan 8,1-liters V-8 kan bogsera högst 12.000 £ Samtliga modeller levereras med ett släp sele och ett släp skumt. Edmunds beskriver 2500HD med Duramax diesel som "förmodligen det bästa valet för dem som bogsera tunga laster."
Säkerhetsfunktioner

Alla 2006 Sierra 2500HD modeller levereras med front -sidokrockkuddar, sidokollision barer, center högt monterade bromsljus, varselljus, tändning inaktivera och låsningsfria bromsar (ABS). Den SLE1, SLE2 och SLT modeller har även ett säkerhetssystem och ett spårningssystem. National Highway Traffic Safety Administration genomförde främre krocktester och Sierra gjorde en tre-out-of-fem rating för förare skydd. Det tjänade fyra stjärnor av fem för passagerarsidan. Den Insurance Institute for Highway Safety har även genomfört en frontalkrock test. Dess övergripande betyg var "marginell", vilket är det näst lägsta betyget. Dessutom finns det onstar kommunikationssystem för 24-timmars assistans, oavsett om det är en nödsituation bogsera, vägbeskrivningar eller en middag reservation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76821.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.