Hur skapas nya bilskatten beräknas?

Köpa en ny bil är ett stort beslut. Regeringen tar också sin del av kakan genom att ta ut skatt på din nya bilköp. Genom att göra en del forskning med din bilhandlare och landsting skattemyndigheten, kan du bestämma omsättningsskatt innan du stänger affären. Plats

moms för den inköpta bilen beror på plats. Många stater bas denna skatt på det län där du bor. Om du köper bilen utanför det land du bor i, bekräfta skatten innan undertecknar ett avtal. Bekräfta denna information genom att prata med din länet skattekontor eller återförsäljarens ekonomichef.
Trade-in dras

Innan beräkning moms, faktor i ett inbyte. Om du handlar i din gamla bil, kommer dealern att ge ett andrahandsvärde. Den andrahandsvärde kommer att dras från den nya bilen försäljningspriset. Den nya bilen moms kommer att baseras på det belopp efter inbyte.
Cash incitament

Förutom inbyten sänka nya bil pris som är skattepliktiga, så gör kontanter rabatter. Många bilföretag erbjuder tusentals dollar "pengar tillbaka." Du kommer inte få dollar tillbaka, men kommer att ha din nya bil pris dra av rabatten beloppet. Och du kommer att beskattas på priset mindre kontanter incitament. Till exempel kommer en $ 20,000 nybilspriset med en $ 1000 rabatt resultera i $ 19.000 som är skattepliktig. Addera Beräkna skatt

Bestäm bilens pris genom att det ursprungliga priset, dra av andrahandsvärde och ekonomiska incitament. Sedan tar länet försäljningen skattesatsen, multiplicera det med den slutliga bilen belopp och du kommer att ha din slutliga skatt. Till exempel skulle en $ 20,000 bil med en 7,5 procent skatt resultera i ett beskattningsunderlag är $ 1,500.
Totalkostnad

Efter beräkning din försäljning skatt, kommer skatten att vara läggs till ditt fordon kostnad. När du finansiera en bil, är den omsättningsskatt figurerade i din slutliga finansiering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76555.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.