Proffsen på en Mitsubishi Lancer

Mitsubishi Lancer är en kompakt familjebil med en prestanda stamtavla. Det är ekonomiskt, sleekly stil och sin standard motor ger tillräckligt med kraft för att sätta sina konkurrenter i samma klass på skam. Den överspänd 2011 Evolution X är vanlig i drifting tävling och rally raser väg. Evo: s gata trovärdighet smittar av sig på de vanliga Lancers att ge bilen en bild uppsving. Bakgrund

Mitsubishi började producera Lancer 1973. För en kort period i slutet av 1970, Dodge åter badged Lancer som en Dodge Colt när Dodge moderbolag, Chrysler Corp, kämpade för att utveckla sin egen ekonomi kompakta bilar. Lancer slet i relativ obemärkthet till Evolution modellen dök upp i 1992. Trots sin kropp stil var inget särskilt under 1990-talet, lekte i Evo en turboladdad 2-liters fyrcylindrig motor. Det blev en omedelbar street bil och nordamerikanska köpare började ta notis om de andra Lancer-modeller.
Models
p Det finns fler fördelar än nackdelar till Mitsubishi Lance. Det erbjuder ett brett utbud av modeller och prislappar passar de flesta budgetar. De 2011 Lancers kommer i sex stilar: Basen DE, mellanregistret ES, den Sportback kombi, de sportiga GTS, ES-idrott och Evolution X. Evo har två sub utföranden: Basen GSR och exklusiva MR version. ES-Sport, som kombinerar de bästa delarna av ES och GTS-modeller, debuterade i USA under 2009. Den Sportback kom till USA år 2010. Fördelarna med någon av dessa modeller är en smidig hantering i kombination med sportig design, även för DE och ES-versioner. De Lancers ser dyra, men DE kan fås för mindre än $ 16.000, vid tidpunkten för publiceringen. Kombi modellerna har god tillgång till lastutrymmet och tillräckligt med utrymme.
Under huven

Kanske den största tillgången för 2011 Lancers är dess turboladdade 2 -liters fyrcylindrig motor. Motorn överensstämmer med en femväxlad manuell växellåda och har en 9-till-1 kompressionsförhållande med en 3,4-tums borrning och 3.40-tums slaglängd för att utveckla en imponerande 295 hästkrafter och 300 foot-pounds av vridmoment. Evo X är utrustad med en Twin Clutch Sportronic transmission att komplettera turbo. För konservativa förare, DE och ES-modeller tonen ner saker med samma motor sans turbo alternativet. Mitsubishi ökar kompressionsförhållandet på standard 2-liters 10-till-1. Det svingar 152 hästkrafter och 146 foot-pounds av vridmoment. En något detuned version för Kalifornien försäljningen genererar 143 hästkrafter. Addera Evo X

2011 Lancer Evo X GSR är utrustad med en femväxlad manuell och dekorerad i Recaro sportstolar, tillval spoiler, uppgraderat ljudsystem, högintensiva strålkastare och Enkei hjul. Förutom den steglösa transmissionen, blir MR Bilstein stötdämpare, Eibach fjädrar, BBS smidda lättmetallfälgar, lätta skiva rotorer broms, mer ljuddämpande isolering, GPS, lädersäten och en ännu bättre stereo än GSR. Båda Evo utföranden har Bluetooth och iPod anpassningsförmåga och en USB-port. Den 10: e generationen Evo X markerar en fortsatt evolution i modellen som den fortsätter att distansera sig från den utan krusiduller gata maskin av 1990-talet för att bli mer bekväm och samtidigt leverera hög prestanda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76977.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.